Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājā pirmo reizi darbosies piecas skolēnu rudens nometnes

Liepājā pirmo reizi darbosies piecas skolēnu rudens nometnes
16.10.2012 13:12

Atslēgvārdi

Liepājā šogad pirmo reizi skolēnu rudens brīvdienās ar pašvaldības atbalstu darbosies piecas radošās nometnes bērniem un jauniešiem, kuri vēlas attīstīt savus talantus un prasmes, informēja sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

 

Skolēnu vasaras nometņu komisija Domes priekšsēdētāja vietnieces Silvas Goldes vadībā sadalījusi finansējumu Ls 2057 apmērā, kas bija palicis pāri no vasaras nometņu projektiem pieciem iesniegtajiem rudens nometņu projektiem.  

Liepājas A.Puškina 2. vidusskolā no 29. oktobra līdz 4. novembrim darbosies nometne 20 jauniešiem no dažādām etniskām grupām, lai aktualizētu jauniešu komunikāciju un radošumu, izzinātu un izpētītu kultūrvēsturiskas vērtības ekspedīcijā ” Kurzemes laiks”. Nometni organizē biedrība A.Puškina 2. vidusskolas atbalstam ” Smilšu graudi”. 

Vienu nedēļu no 29. oktobra darbosies arī dienas izglītojoši radošā nometne Liepājas centra pamatskolā jauniešiem no 7 līdz 12 gadiem, kurā būs piecas darbnīcas – matemātikā, informātikā, angļu valodā, literatūrā un vizualajā mākslā, sociālajās zinātnēs.  

Lai iepazītu latvisko kultūrvidi – teātri, bibliotēku, muzejus un attīstītu skolēniem latviskās rakstīt prasmes, Liepājas 7. vidusskolā nedēļu tiks piedāvāta nometne 10.-12. klašu skolēniem. 

Lai sagatavotos Eiropas čempionātam ”Show dance” Polijā, kurš notiks decembrī, Liepājas Bērnu un jaunatnes deju studija ” Dzintars” no 29. oktobra līdz 2. novembrim rīko slēgto deju nometni 60 dejotājiem. 

Liepājas Valsts 1. ģimnāzija pilsētas 10.- 12. klašu talantīgajiem skolēniem piedāvā no 29. novembra  vienu nedēļu izpētīt savas prasmes un iemaņas pētniecisko metožu pielietošanā, padziļinot zināšanas par vēstures, valodniecības un literatūras jautājumiem.

Pašvaldības piešķirto finansējumu izmantos skolēnu ēdināšanai, transportam un kancelejas precēm. Plašāku informāciju par rudens nometnēm un iespējamo vecāku līdzmaksājumu iespējams saņemt attiecīgajās izglītības iestādēs. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz