Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Melnā kaķa vietā – lidojošs koijots

Melnā kaķa vietā – lidojošs koijots
30.12.2010 08:03

Atslēgvārdi

Nav pagājuši pat daži mēneši, kad Pasta ielā Liepājā atklāja bāru “Red Sun Buffett”, kad nakts un mūzikas cienītājiem par prieku šodien durvis vērs vēl viena izklaides iestāde – bārs “Coyote Fly”. Rīdziniekiem šis zīmols noteikti nav svešs – ar šādu nosaukumu jau četrus gadus darbojas viena no populārākajām Vecrīgas atpūtas vietām.

Bārs “Coyote Fly” Liepājā atradīsies netālu no nesen atklātās izklaides vietas “Red Sun Buffet”, tas ir, Lielajā ielā 7 jeb mājā, kur kādreiz bija “Melnais kaķis”. Liepājas bāra “Coyote Fly” īpašnieks Ģirts Cēlājs skaidro, ka šo vietu izvēlējušies vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, ja Liepājā iebrauc un pa galveno ielu dodas rīdzinieki, viņu acīm paveras kas labi zināms. Otrkārt, viņi ņēmuši vērā, vai jaunā vieta netraucēs iedzīvotājiem. Tā kā kaimiņos atrodas tikai biroji, šī problēma atkrīt. Treškārt, Liepājā neesot daudz piemērotu telpu, kur varētu novietot lielu, apaļu bāra leti un kur griesti būtu pietiekami augsti, lai meitenes varētu uz tās dejot. “Mūsu bārmenēm lete ir skatuve, kur taisīt kokteiļus un ampelēties,” smaidot skaidro Ģ. Cēlājs.

Lai atbildētu uz jautājumu, kā radās ideja Liepājā atvērt šādu vietu, Ģ. Cēlājam tik garš skaidrojums gan nav nepieciešams: “Jo nekā tāda Liepājā nav.” Bāra “Coyote Fly” vizītkarte ir meiteņu šovs, tikai daiļā dzimuma bārmenes, kuras rūpējas par bāra atmosfēru un izciliem kokteiļiem. “Mūsu meitenes spēs uztaisīt jebkuru kokteili un tādu, kā no recepšu grāmatas,” palepojas Liepājas bāra vadītājs.

Izklaides un atpūtas vietas interjers veidots moderns un vienkāršs, ņemot vērā jaunā “Coyote Fly” zīmola vadlīnijas. Dizaineru komanda noformējumā kā dominējošās izmantojusi balto un melno krāsu. Kopējo vidi vēl vairāk kolorītu dara sarkanās krāsas akcenti un gaismu spēles. Ir izveidota arī atsevišķa VIP viesu loža, kas izkārtota bāra otrajā stāvā.

Bāra atklāšanas ballīte, kurā iekļūt varēs tikai lūgtie viesi, notiks šovakar. Tajā uzstāsies talantīgā, daudzos konkursos panākumus guvusī un eksotiska izskata dziedātāja Aminata Savadogo. Vēl apmeklētāji varēs baudīt deju mūzikas saspēli ar saksofonu, priekšnesumus, ko būs sarūpējusi Rīgas bāra “Coyote Fly” dejojošo meiteņu apvienība “Boomdolls”, kā arī būs “Coyote Fly meiteņu šovs” Liepājas daiļavu izpildījumā. Vakara gaitā deju mūziku spēlēs Rīgas “Coyote Fly” rezidents DJ Martin Alex un liepājnieks DJ Dest, kas turpmāk būs Liepājas bāra rezidents un veidos dīdžeju komandu, kas spēlēs šajā vietā.

Bārs darbosies trīs dienas nedēļā – ceturtdienās, piektdienās un sestdienās. Tāpat kā Rīgā, arī Liepājā ceturtdienās skanēs r’n’b mūzika, piektdien un sestdien – remiksēti hausmūzikas un popmūzikas hiti. Par mūziku gādās populāri dīdžeji no Rīgas un Liepājas. Pa retam kādam īpašam gadījumam par godu varēs baudīt arī dzīvo mūziku. Izņemot rītdienas Jaungada svinības, visu pārējo laiku ieeja jaunizveidotajā bārā būs bez maksas.

“Bārs “Coyote Fly” ir cilvēkiem vecumā virs divdesmit viena gada, ļaudīm, kas grib baudīt kvalitatīvu atmosfēru, labus kokteiļus, labu kompāniju. Domāju, ka Liepājas cilvēkiem šī vieta ies pie sirds,” pēc Rīgā gūtās pieredzes spriež Ģ. Cēlājs.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz