Trešdiena, 8. maijs Staņislava, Staņislavs, Stefānija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Marta vidū sāks tirgot mūzikas festivāla “Summer Sound Liepāja 2011” biļetes

Marta vidū sāks tirgot mūzikas festivāla “Summer Sound Liepāja 2011” biļetes
10.03.2011 13:00

Sākot no 15. marta pulksten 10:00 “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās visā Latvijā būs nopērkamas biļetes uz mūzikas festivālu “Summer Sound Liepāja 2011”, kas notiks 22. un 23. jūlijā.

Festivāls ir jauna iniciatīva, kuras mērķis ir veidot kvalitatīvu un starptautisku mūzikas pasākumu dažāda vecuma liepājniekiem un patiesiem mūzikas baudītājiem no visas Latvijas un kaimiņvalstīm. 15. martā tiks izziņoti arī festivāla pirmās dienas galvenie mākslinieki, bet jau šobrīd zināms, ka festivāla dienās kopā uz skatuves kāps vairāk nekā 50 dažādas grupas.

Nostiprinot un attīstot Liepājas kā mūzikas un festivālu pilsētas tradīcijas, tiks organizēts divu dienu pasākums, kura prioritāte būs mūzikas kvalitāte un dažādība, iekļaujot tādus žanrus kā roks, hip hops, ambientā un elektroniskā mūzika, pop mūzika u.c.

Liepājas pludmalē un parka teritorijā tiks izvietotas četras skatuves, kas katra iezīmēs savu muzikālo tematiku. Tieši tas noteiks to, ka festivāls būs interesants visu paaudžu cilvēkiem – gan bērniem un jauniešiem, gan vidējās paaudzes cilvēkiem.

Festivāls būs lieliska iespēja arī Kurzemes pusē vienkopus redzēt mūsdienu pasaules leģendas un jaunas uzlecošas zvaigznes. Savu dalību festivālā jau apstiprinājušas grupas “Spaceships Are Cool” (Anglija), “Nive Nielsen and Deer Children” (Grenlande), “The Coolness” (Anglija), “Kintopp” (Vācija), “Crystal Apes” (Vācija), “Lapko” (Somija) un citas.

Savukārt no pašmāju māksliniekiem uz festivāla skatuvēm kāps gan sevi jau pierādījušās grupas un mākslinieki – “Satellites LV”, “Dzelzs Vilks”, “GUSTAVO” u.c. – gan arī jauni mūzikas projekti.

Gan ārvalstu, gan pašmāju dalībnieku skaits turpina pieaugt un organizētāji sola arī pārsteigumus. Tomēr festivāla mērķis nav sacensība vērienīgumā, bet gan alternatīva iespēja patīkami pavadīt laiku.

Festivāls būs draudzīgs arī tiem, kuri vēlēsies baudīt mieru un Zilā karoga pludmales piedāvātās ērtības, jo festivāls “Summer sound Liepāja 2011” notiks teritorijā pie Dienvidu mola, kas neskar Zilā karoga pludmales teritoriju. 

No 15. marta savu darbību sāks arī oficiālā festivāla mājas lapa summersound.lv, kur būs iespēja sekot līdzi jaunākajai informācijai.

Uldis Akselrods,
Festivāla direktors

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz