SākumlapaForumsPilsētas pārvalde
Pilsētas pārvalde
Labas ziņas,mani mīļie leājnieki.
-
Autors: begemots
Datums: 03.02.2010 / 19:44
Lielais sals un Šleseris ir atvēsinājis prātu mūsu Rīgas Zoo direktoram Līdakam .Man nebūs jāatspoguļo Rīgas domes darbība,bet man ļaus rakstīt par Liepāju un liepājniekiem cik tik uziet,bet man būs, kā līdz šim,jāpārbauda visu faktu patiesīgums, lai mūsu zoo nebūtu jātiesājās ar funkcionāriem,ņemot vērā,ka zoo jurists Āpsītis taupības dēļ ir palaists pensijā.Man par eiropas fondu naudu npirkšot datoru,ar kuru varēšu strādāt savā baļļā zem ūdens.
-
Datums: 03.02.2010 / 20:00
vēl piemirsu pateikt,ka direktors Līdaka pret manīm tagad ir ļoti laipns un vēl viņš devis rīkojumu begemota mājā neielaist nekādus aizdomīgus tipus un dzērājus'.Kā jau jums kādreiz stāstiju,pāris mēnešus iepriekš pie manīm begemota mājā bija atnācis tāds maza auguma vīrelis mazliet iereibis un rokas aiz muguras aizlicis skraidija starp begemotiem un cieši skatijās mums acīs.Tas vīrelis bija ļoti līdzīgs Vaiteika kungam.Tagad ši vīreļa fotogrāfija ir izdalīta visiem zoo apsargiem-hiēnām.
-
Autors: GB.
Datums: 03.02.2010 / 20:59
Dzeltana Avizes sleja pieder tev !
-
Autors: GB.
Datums: 07.02.2010 / 14:19
ooov jeee Spam Boti jau ari foruma
-
Autors: eksots
Datums: 08.02.2010 / 22:00
Es jau tā domāju,ka nabaga begemots kādam ceļu pārskrējis!
Lai tev ar veselu ādu izdodas pavasari sagaidīt!
-
Autors: eskimo
Datums: 08.02.2010 / 22:30
Begemot
-
Autors: sportists
Datums: 22.02.2010 / 09:49
?
-
Autors: mosinja
Datums: 22.02.2010 / 23:52
Begemot, nobeidzies reiz dabīgā nāvē, kā tu esi apnicis. Ja nevari neko jēdzīgu "dzemdēt", tad nobeidzies. Ja tev ir kas pa tēmu sakarīgs sakāms, saki, bet nevis muldi pa savu dubļu vannu krustām šķērsām.
-
Autors: eksots
Datums: 23.02.2010 / 01:19
Nelien un nelasi to par ko tev nav saprašanas!
Te ir pietiekoši daudz seklu tēmu "sadzemdēts".Piemeklē savam prātiņam atbilstošas un Jēdzīgas!
-
Datums: 23.02.2010 / 20:44
Mīļie liepājnieki,mūsu Rīga zoo kādu laiku nebija interneta,jo zoo nebija samaksājis pēdējos rēķinus par interneta pieslēgum.Tagad uz īsu brīdi mums padeva internetu,bet tikko Šleseris no Rīgas Domes mums pārskaitīs visu nepieciešamo naudiņu,tā aktīvi sākšu atspōguļot Liepājas saimniecisko un politisko ikdienu un varbūt pastāstīšu kādu labu anekdoti,kuru ziemas vakaros esmu dzirdējis no zoo iemītniekiem.
-
Autors: ccx
Datums: 23.02.2010 / 21:01
to begemots ... pagaidam cienitais tiesam ir deaktivi jo baro sabiedribu ar vismaz paris gadus vecu informaciju pamata ... sanemies tacu ...
-
Autors: analizes
Datums: 23.02.2010 / 22:14
to ccx...piedodiet par iejaukšanos,bet ekonomiskos noziegumiem noilgums vairums gadijumu ir 10 gadi,tātad ar pāris gadu vecu informāciju ir ok.
Jaunu foruma komentāru var pievienot tikai reģistrētie lietotāji. Ja esi reģistrējies, nepieciešams ielogoties! Ja neesi reģistrējies, tad izdari to aizpildot reģistrācijas formu.