Politika
Patriotisms
-
Autors: moe
Datums: 30.01.2010 / 14:54
Kas tad mums īsti raksturo Latvijas patriotu? Izveidosim vidusmēra patriotiskā latvieša portretu!
-
Autors: blackest
Datums: 30.01.2010 / 15:19
dumjsh, neizglitots, noplisis, izbadejis pabira ar oligofrenam raksturigu sejas izteiksmi. masveidigi sastopams valsts svetkos rozhu laukuma ar LV simbolikas atributiem visaas vietaas.
-
Autors: jomajo
Datums: 30.01.2010 / 15:52
blackest teica: dumjsh, neizglitots, noplisis, izbadejis pabira ar oligofrenam raksturigu sejas izteiksmi. masveidigi sastopams valsts svetkos rozhu laukuma ar LV simbolikas atributiem visaas vietaas. plus vel - ienist krievus, uzskata to par ista patriota galveno uzdevumu, bet loti labprat skatas krievu televiziju un klausas krievu muziku..
aizbraucot uz arzemem uzskata, ka visiem jazina latviesu valoda un loti apvainojas, ja kads nezina, kur tada Latvija vispar atrodas..
-
Autors: miilumins
Datums: 30.01.2010 / 16:02
blackest teica: dumjsh, neizglitots, noplisis, izbadejis pabira ar oligofrenam raksturigu sejas izteiksmi. masveidigi sastopams valsts svetkos rozhu laukuma ar LV simbolikas atributiem visaas vietaas. .........paldies tev blackest!
-
Autors: partyzan
Datums: 30.01.2010 / 16:18
Piekrītu blackest un jomajo! Kas i miilumin - atpazini kādu?
-
Autors: miilumins
Datums: 30.01.2010 / 17:13
tevi
-
Datums: 30.01.2010 / 17:16
hā, hā, hā - nu ok 1:1!
-
Autors: rakaris
Datums: 30.01.2010 / 17:28
latvijā tā jau ir izzūdoša vērtība ,tātad kā saka ,vēsture ,ko tur vairs rakņāties !!!
-
Datums: 30.01.2010 / 17:42
Nav nekāds pārsteigums, ja pats vārds nozīmē ne tikai tēvzemes, bet arī VALSTS mīlestību - gatavību ziedoties tās labā.
-
Datums: 30.01.2010 / 17:44
rakaris teica: latvijā tā jau ir izzūdoša vērtība ,tātad kā saka ,vēsture ,ko tur vairs rakņāties !!! Zin - valsts attieksme pret savu tautu nu nemaz manī nebudina patriotismu. P.S. Arī es 91. sargāju Liepājas pastu un Tv torni pa naktīm no beteriem ar koka puļķi rokā...bet tūdaļ pēc 91. sapratu ka esmu to velti darījis. Selavī! ...diemžēl! -
Autors: el_diablo
Datums: 30.01.2010 / 17:48
Partyzan nemaz nav budināts
-
Datums: 30.01.2010 / 17:55
aha...varat iekļaut jaunvārdu sarakstā!
-
Autors: putuplasts
Datums: 30.01.2010 / 18:00
un kurš tad ziedojas valsts labā - tie kas paliek Latvijā un nīd par savu tēvzemi vai tie kas aizbraukuši svešumā strādāt un gaudo pēc Latvijas?
-
Datums: 30.01.2010 / 18:03
te uzreiz tāds no konteksta izrauts un naida pārpilns koments.
pieļauju ka putuplastam nav izdevies aizbraukt uz UK...
-
Autors: neatvairaamais
Datums: 30.01.2010 / 19:40
kas i ko moe?
mani komenti par tevi tev asini uzsita???
-
Datums: 30.01.2010 / 19:43
blackest teica: dumjsh, neizglitots, noplisis, izbadejis pabira ar oligofrenam raksturigu sejas izteiksmi. masveidigi sastopams valsts svetkos rozhu laukuma ar LV simbolikas atributiem visaas vietaas. tev ir pierādījumi ka dumji un neizglītoti un noplīsuši? -
Autors: putuplasts
Datums: 30.01.2010 / 21:47
partizāns pat nesaprata par ko es rakstiju, bet saoda naida smaku, tāds ir vidusmēra patriots!
-
Datums: 30.01.2010 / 21:53
putuplasts teica: un kurš tad ziedojas valsts labā - tie kas paliek Latvijā un nīd par savu tēvzemi vai tie kas aizbraukuši svešumā strādāt un gaudo pēc Latvijas? interesanta doma.....
-
Autors: macbeton
Datums: 30.01.2010 / 23:28
Nu viena tāda standarta pamuļķa īpašība varētu būt pašaizliedzīga balsošana par Jauno Laiku un Tautas partiju
-
Autors: eksots
Datums: 30.01.2010 / 23:36
Vai vēl labāk-par Tēvzemei un Brīvībai.Tie tur ir īstie patrioti!
-
Autors: raugs
Datums: 31.01.2010 / 00:50
Visi par osipoviešiem, barkašoviešiem, ļimonoviešiem! Tie ir īstenie Latvijas patrioti! Tieši kā Blackest teica!
-
Autors: macbeton
Datums: 31.01.2010 / 01:04
Bet palasiet kuras partijas mēģina izvirzīt likumus un grozijumus tautas labā. Pirmajā vietā PCTLV vai kā viņus tur sauca. Dīvaini, ne?
TB\LNNK ja nemaldos bija PAR cukurfabriku aizklapēšanu. ne? -
Datums: 31.01.2010 / 01:14
cukurfabriku aizklapeja, rupejoties par tautu - lai patriotiem pakalja neaizliip
-
Datums: 31.01.2010 / 01:16
Populistiskiem uzsaucieniem, vienmēr ir spēks!
P.S. Cukurfabriku slēgšanu parakstīja to direktori, apmaiņā pret 60 ļimoniem!
-
Datums: 31.01.2010 / 06:56
neatvairaamais teica: kas i ko moe? Jā, uzsita gan. Vai, tavuprāt, mans patriotiskais oreols spīdēs spožāk, ka sēdēšu Latvijā pliku dibenu un mēģināšu dabūt visus iespējamos pabalstus, grimstot parādos un pavadot gadus nožēlojamībā un tās radītajos morālās degradācijas rāmjos? Vai tomēr izmantot iespēju nopelnīt, sakrāt naudu pašas studiju turpināšanai un palīdzēt brālim studēt, paralēli palīdzot vecākiem izdzīvot recesiju?
mani komenti par tevi tev asini uzsita???
(lol) (lol) (lol) -
Datums: 31.01.2010 / 07:06
Turklāt man vienmēr paticis ceļot un to es neuzskatu par dzimtenes nodevību. Turklāt, tikai tad, kad pirmo reizi no Latvijas aizbraucu, es spēju novērtēt, ko tā man nozīmē. Tikai redzot dabas ārdīšanos citās valstīs, es spēju novērtēt Latvijas klimata drošumu. Tikai iepazīstot citas tautas un kultūras, esmu mācījusies saprast, kāpēc esam tādi, kā esam. Un tas mani tavās acīs padara par valsts nodevēju?
-
Autors: masterboy
Datums: 31.01.2010 / 16:06
Vārds ""patriotisms"" šobrīd attiecībā uz LV skan kā ņirgāšanās....Jā,dzīvojot ārzemēs man pietrūkst Latvijas jaukumu,mājas un dārza...bet...No tā vien neizdzīvot.Savukārt finansiālo pamatojumu dzīvot Latvijā tā pati valsts ir atņēmusi.Pie kam kopā ar ticību nākotnei.Savukārt kaunu un riebumu par valsti uzsit kautvai tas,ka latviešu uzņēmējam jāmūk uz Lietuvu vai Igauniju,kur arī ir krīze....tikai tur uzņēmējs nav valsts ienaidnieks Nr1.
-
Autors: ivule
Datums: 31.01.2010 / 17:57
te jau atbilde paradijaas ka lielakie patrioti ir tie kas nedziivo Latvijaa - trimdas latviesi
-
Datums: 31.01.2010 / 18:06
Te vietā laikam būs jautājums: ko Jūs saprotat ar terminu "patriots"?
-
Datums: 31.01.2010 / 18:11
ivule teica: te jau atbilde paradijaas ka lielakie patrioti ir tie kas nedziivo Latvijaa - trimdas latviesi Zini-jā....Jo tikai tad,kad kautkas sāk pietrūkt mēs saprotam zaudētā vērtību....
-
Datums: 31.01.2010 / 18:12
partyzan teica: Te vietā laikam būs jautājums: ko Jūs saprotat ar terminu "patriots"? nus...ir kāda doma? -
Datums: 31.01.2010 / 18:13
masterboy teica: Zini-jā....Jo tikai tad,kad kautkas sāk pietrūkt mēs saprotam zaudētā vērtību....(smoke) te varētu būt runa par pieraduma spēku. -
Datums: 31.01.2010 / 18:16
manuprat aizbraukushajiem latvieshiem nav jaskaidrojas "istenu patriotu" prieksha kas un kapec. neiejaukshanas cita privataja dzive skjiet ka daudziem te ir sveshs jedziens, ka ari termina "patriotisms" izcelsme, ta jega un butiba.
-
Datums: 31.01.2010 / 18:24
Partyzan - patriotisms ir tēvzemes, kā arī valsts mīlestība, gatavība tās labā upurēties. Esmu nepareizi lietojusi terminu?
-
Datums: 31.01.2010 / 18:41
moe teica: Partyzan - patriotisms ir tēvzemes, kā arī valsts mīlestība, gatavība tās labā upurēties. Esmu nepareizi lietojusi terminu? Tēvzeme-tā ir teritorija....Bet valsts
olitiskā institūcija.Un šī ""valsts"" arī savus iedzīvotājus ir nodevusi,kritiskā situācijā neaizstāvot savu iedzīvotāju intereses un sekmējot emigrāciju....Dotajos apstākļos mīlēt tos,kam esi vienaldzīgs=mazohisms.
-
Datums: 31.01.2010 / 18:42
P vietā ieviesies vieplītis
-
Autors: ivule
Datums: 31.01.2010 / 19:21
attiecibaa uz latviesu naacijas izdzivosanu esmu skeptiska, ar sitadu niidosu attieksmi mes neizvilksim... es vel nezinu kas mani te tur - darzinjs, vecaaki vai kaut kada mistiska patriotisma sttiga, bet arvien vairak saaku domat par dosanos prom... nezinu, bet kaut kaa par to doomaajas
-
Datums: 31.01.2010 / 20:34
ivule teica: attiecibaa uz latviesu naacijas izdzivosanu esmu skeptiska, ar sitadu niidosu attieksmi mes neizvilksim... es vel nezinu kas mani te tur - darzinjs, vecaaki vai kaut kada mistiska patriotisma sttiga, bet arvien vairak saaku domat par dosanos prom... nezinu, bet kaut kaa par to doomaajas Visticamāk - bailes no nezināmā. Un tam nav nekāda sakara aar tevis piesauktajām augstajām matērijām. -
Autors: propper
Datums: 01.02.2010 / 00:03
raugs teica: Visi par osipoviešiem, barkašoviešiem, ļimonoviešiem! Tie ir īstenie Latvijas patrioti! Tieši kā Blackest teica!(lol) (lol) (lol) vo, šitas labais!sieg heil!
-
Datums: 01.02.2010 / 00:08
Vienmēr laipni!
-
Autors: bamslis
Datums: 01.02.2010 / 08:44
kaapec ir jaraud par tadu Latviju, kas liek tev uzturet sevi, brali un vecakus, arzemes stradajot?
Jaunu foruma komentāru var pievienot tikai reģistrētie lietotāji. Ja esi reģistrējies, nepieciešams ielogoties! Ja neesi reģistrējies, tad izdari to aizpildot reģistrācijas formu.