SākumlapaForumsTūrisms

Tūrisms

Pievienot atbildi | Nerādīt smaidiņus

Biznesa Pusdienas

• Ziņot

Autors: hieronims

Datums: 02.09.2009 / 14:54

Man, kā pilsētas viesim, interesē pilsētnieku un viesu viedoklis, kur izdevīgāk nobaudīt biznesa pusdienas, kas pēdējā laikā ir kļuvušas pieejamas par lētāku cenu. Esmu pabijis "Kolumbā", "Līvā", "Ilzē". Kādi viedokļi par servisu, cenām un garšu? Wink ;)

• Ziņot

Autors: edgars_br

Datums: 02.09.2009 / 15:05

Biznesa pusdienām vajag attiecīgu vidi. Dodies uz viesnīcu Promenāde, tur ir šiks restorāns Piano. Nekā labāka Liepājā nav.

• Ziņot

Autors: eskimo

Datums: 02.09.2009 / 15:35

Vislabākās biznesa pusdienas ir mājās gatavotas desu maizes Wink ;) Bet, ja nopietni, tad es tikai par " Medu "

• Ziņot

Autors: janis_w

Datums: 02.09.2009 / 15:59

Tā kā apgrozos centrā eju uz baronu un pastnieka māju, tur ir garšīgi, uz biroju no Čili picas.

• Ziņot

Autors: mikita

Datums: 02.09.2009 / 16:24

nezinu kaa biznesa pusdienas, bet visgarshiigaak un porcijas trakaakaas ir "Kurshos"..

• Ziņot

Autors: tlusis

Datums: 02.09.2009 / 16:49

man patīk restorāns Olive, labas kvalitātes ēdiens par labu cenu. Smile :)
    man garšo un atmosfēra arī tāda feina.

• Ziņot

Autors: neatvairaamais

Datums: 02.09.2009 / 17:33

vislabākās biznesa pusdienas ir vienalga kurā vietā, tikai ar tādu nosacījumu ja no rīta pēc brokastīm esi biržā akcijas labi notirgojis vai labu kontraktu noslēdzis vai nu vai nu u.t.t. u.t.t.
    tad pats velns lien iekšā, var apēst visu ko dod.

• Ziņot

Autors: macbeton

Datums: 02.09.2009 / 18:22

Dienas ēdiens varbūt čilli ir labs, bet no tās picas nav nekādas jēgas

• Ziņot

Autors: miilumins

Datums: 02.09.2009 / 18:29

dBisnesa pusdienas parasti ēdu čilli picā, ļoti garšīgi, protams ne picu! ērti-bezmaksas piegāde. w2,40 par pirmo otro, dzērienu, maize un piederumi. Un tiešām garšīgi!Call (call)

• Ziņot

Autors: forsa

Datums: 02.09.2009 / 19:19

Medus galigi garam,sakuma ,kad sakam est bija labi,bet ediens palika aizvien liesaks un liesaks,paest no ta tocna nevar,bet ko var gribet par 1.35Ls

• Ziņot

Autors: hieronims

Datums: 03.09.2009 / 12:40

Paldies par viedokļiem!

• Ziņot

Autors: partyzan

Datums: 03.09.2009 / 16:22

Man ka pavāram šobrīd topā Upe. Tur virtuves cilvēkiem viss kārtībā ar saprašanu! Iesaku!

• Ziņot

Autors: nestabilaa

Datums: 03.09.2009 / 16:42

man šobrīd topā sava virtuve - tur kulinārijas mākslā viss ir kārtībā ar saprašanu Smile :))

Atpakaļ uz Tūrisms | Jauna diskusija

Jaunu foruma komentāru var pievienot tikai reģistrētie lietotāji. Ja esi reģistrējies, nepieciešams ielogoties! Ja neesi reģistrējies, tad izdari to aizpildot reģistrācijas formu.

Autorizācija

Autorizācija

Aizmirsusies parole

Reģistrācija

Portālā 0 lietotāji un 251 viesi

Svētdiena, 1. augusts

Vārdadiena: Albīna, Albīns

Meklēt