SākumlapaForumsViss par visu

Viss par visu

Pievienot atbildi | Nerādīt smaidiņus

Nodoklu atgriesana

• Ziņot

Autors: zoltan

Datums: 07.02.2010 / 20:12

Vai kads ir saskaries ar nodoklu atgriesana par nepilnu darba gadu?

• Ziņot

Autors: sweec

Datums: 07.02.2010 / 20:34

jaa man arintereseetu ko vinji tur atgriezh!
    jaiet iesniegt buus

• Ziņot

Autors: sirsnina

Datums: 07.02.2010 / 21:20

Bijām jau šogad, ir vērts to darīt visiem , kas pēdējos 3 gadus uzsākuši darbu gada vidū, vai arī nostrādājuši nepilnu gadu un palikuši bez darba. Nodokļus var dabūt atpakaļ par pēdējiem 3 gadiem.

• Ziņot

Autors: veta123

Datums: 07.02.2010 / 21:23

Noteikti vajag iet. Tu visu pastāsta un ja vajag, sapilda. Par iepriekšējiem 3 gadiem. Ja ir studijas maksātas un ārsa čeki (it sevišķi zobārsts), tad tos līdzi, lai liek klāt. Es pildu katru gadu un ne santīmu neatstāju valstij, lai iekēžiem netiek.

• Ziņot

Autors: axel

Datums: 08.02.2010 / 09:18

Es tāpat katru gadu aizpildu. Kāds ārsta čeks jau gada laikā ir sakrājies, par to pašu prasu santīmus no valsts....
    Ja ir nostrādāts nepilns gads, tad pa vienam ir vērts aizpildīt deklarāciju.
    Tas nav sarežģīti.

• Ziņot

Autors: evelina

Datums: 08.02.2010 / 09:27

vai tad ja nostrādā pus gadu un otru pusi saņem bezdarbniekus var saņemt kaut ko atpakaļ?

• Ziņot

Autors: maxmax

Datums: 08.02.2010 / 09:44

Protams! Par pusgada darbu es pirms gadiem 4 pat saņēmu vairāk nekā par pilnu. Nezinu kāpēc, bet tā bija.
    Vienīgais, ka viņi tagad cenšās pēc iespējas mazāk maksāt, par bērnu skološanu vairs nemaksā, kau agrāk maksāja. Es domāju - interešu izglītību - sporta skolas un svešvalodas. Tagad atmaksā pašu minimālāko...

• Ziņot

Autors: evelina

Datums: 08.02.2010 / 10:44

Ja man nav nekādi čeki tad es arī varu iesniegt? tad man noteikti vajag kaut kādu izziņu no bezdarbniekiem, ka esmu saņēmusi bezdarbniekus?

• Ziņot

Autors: garaamejot

Datums: 08.02.2010 / 13:31

Ko tad Tu taisies iesniegt, ja tev nav nekādu čeku???Caffee (caffee)

• Ziņot

Autors: nikkka36

Datums: 08.02.2010 / 13:40

ja ir pusgads nostra'dāts, mierīgi eji uz VID bez jebkādām izziņām, meitenes pašas aprēķinās, tikai jāaizpilda iesniegums uz kuru kontu pārskaitīt naudu. Par pusgadu un čekus nevajag, jo neapliekamo minimumu ņem kā par pilnu gadu, līdz ar to sanāk vēl nodokļu atmaksa. Proti, summas ar 01.01 10. ir nogrieztas uz pusi. Bet kaut as vēl var sanāk saņemt. Te viens bija VID parādā 0,01 Ls, nu neko, pēc laika viņam atnāca parīrs ka jau 25 Ls, uz soda sankcijām pieauga summa. Vajag iet.

• Ziņot

Datums: 08.02.2010 / 13:45

Kā čekus nevajag??? Tur taču jāaizpilda tās D formas veidlapas un jāieraksta izmaksas par medicīnu, zobārstu, izglītību. Un obligāti jāpievieno čeku oriģināli, kas apliecina šos izdevumus par medicīnu, zobārstu un izglītību!

• Ziņot

Datums: 08.02.2010 / 13:46

No tā jau arī veidojas attaisnotie izdevumi.

• Ziņot

Autors: sherylady

Datums: 09.02.2010 / 07:49

-->garaamejot ieej palasi , čekus var pievienot ja tādi ir, bet ja runa iet par nostrādātu nepilnu gadu un čeki nau, tad vienalga var saņemt atpakaļ pārmaksātos nodokļus ... Palasi šeit:
    http://www.vid.gov.lv/default....l=1&mod=33

• Ziņot

Datums: 09.02.2010 / 10:24

Lai saņemtu atmaksu par attaisnotajiem izdevumiem,VID teritoriālajā iestādē jāiesniedz attaisnojuma dokumenti kopā ar Gada ienākuma deklarāciju.
    Pārmaksāto iedzīvotāju ienākumu nodokli (attaisnotos izdevumus) var pamatot ar šādiem attaisnojuma dokumentiem:
    - kases čeku, ja samaksa veikta skaidrā naudā, ar maksājumu kartēm vai citiem maksājuma apliecinājumiem un kases čekā papildus obligātajiem kases čeka rekvizītiem ir norādīts fiziskās personas vai viņa ģimenes

• Ziņot

Datums: 09.02.2010 / 10:24

vai viņa ģimenes locekļa vārds, uzvārds un personas kods;
    - kases čeku un kases čekam papildus noformētu kvīti, ja kases čekā nav norādīts fiziskās personas vai viņa ģimenes locekļa vārds, uzvārds un personas kods. Kases čekam papildus noformētajā kvītī jābūt norādītiem visiem obligātajiem attaisnojuma dokumenta rekvizītiem, kā arī kases čeka numuram un datumam, un fiziskās personas vai viņa ģimenes locekļa vārdam, uzvārdam un personas kodam; utt utt

Atpakaļ uz Viss par visu | Jauna diskusija

Jaunu foruma komentāru var pievienot tikai reģistrētie lietotāji. Ja esi reģistrējies, nepieciešams ielogoties! Ja neesi reģistrējies, tad izdari to aizpildot reģistrācijas formu.

Autorizācija

Autorizācija

Aizmirsusies parole

Reģistrācija

Portālā 2 lietotāji un 438 viesi

Ceturtdiena, 11. marts

Vārdadiena: Konstantīns, Agita

Meklēt