Viss par visu
Saules puse
-
Autors: smagsgadiijums
Datums: 08.02.2010 / 19:03
kādas ir atsauksmes par produkciju kas iegādājama tc kurzeme pirmā stāvā gan saldējumi gan medus....ir labi ?
-
Autors: eskimo
Datums: 08.02.2010 / 19:17
Cik cilvēki, tik viedokļi, nogaršo pats un tad jau zināsi
-
Autors: tlusis
Datums: 09.02.2010 / 11:57
nu esmu ēdisi gan saldējumu, gan medu - bija labi.. man, kā kārumniekam, garšooja! vasarā uz saldējumu vien dzīvoju!
-
Autors: partyzan
Datums: 09.02.2010 / 15:36
tlusis teica: nu esmu ēdisi gan saldējumu, gan medu - bija labi.. man, kā kārumniekam, garšooja! vasarā uz saldējumu vien dzīvoju! :) maizi, gaļu neesi mēģinājusi ēst?
Saldējums: saputoti, sasaldēti dzīvnieku izcelsmes piena tauki - satur megadaudz holesterīna.
Medus: ogļhidrātu bumba - vairāk par pāris karotēm dienā bīstams veselībai. -
Datums: 09.02.2010 / 15:44
kāpēc domā, ka neesmu? esmu. un i tagad ēdu.
man vispār patīk labi paēst..
vasarā man īpaši velk uz saldējumu un ziemā pie tējas šad un tad prasās medu. runa jau nav par maniem ēšanas paradumiem, bet produkciju, ko Kurzemē piedāvā. -
Datums: 09.02.2010 / 16:13
Jūs tādi interesanti sarunu biedri: "smagsgadijums" un "tlusis" - jums labi saskan. Neesat ļooti tuvi radinieki? ...marketinga speciālists ibio...
-
Datums: 09.02.2010 / 16:20
Šitais forums paliek garlaicīgs, dzēš ārā komentārus
-
Datums: 09.02.2010 / 16:21
jau piefikseju...varbūt forums paliks garlaicīgaks bet kvalitatīvaks bez pļerkstekļu un rupekļu klātbūtnes?!?!?! hah?
-
Datums: 09.02.2010 / 16:28
Jā, kā tad
Kas tik ļoti aizliegts bij manā teikumā - Vai tik šī nav slēptā reklāma? Rupjības, ne pa tēmu?
-
Datums: 09.02.2010 / 16:54
partyzan teica: Jūs tādi interesanti sarunu biedri: "smagsgadijums" un "tlusis" - jums labi saskan. Neesat ļooti tuvi radinieki? ...marketinga speciālists ibio...(lol) (lol) (lol) neesam gan. man līdz smagam gadījumam vēl tālu.
tā jau par jebko izsakot viedokli mēs taisām baigo mārketingu. pozitīvs vai negatīvs viedoklis vienalga ir viedoklis.. a man vajadzēja teikt - fui, ku negaršīgi!!! un būtu labāk?
Jaunu foruma komentāru var pievienot tikai reģistrētie lietotāji. Ja esi reģistrējies, nepieciešams ielogoties! Ja neesi reģistrējies, tad izdari to aizpildot reģistrācijas formu.