Ceturtdiena, 28. marts Ginta, Gunda, Gunta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Noskaidroti pieci šīs vasaras seksīgākie dibeni

Noskaidroti pieci šīs vasaras seksīgākie dibeni
24.08.2012 11:36

Atslēgvārdi

Šovasar, pirmo reizi Latvijā kokteiļbārs “Red Sun Buffet” un žurnāls FHM noskaidros seksīgāko dibenu. Pieteikties varēja jebkura sevi mīloša meitene, kura lepojas ar savu augumu un sievišķīgajiem apaļumiem.

No visiem iesūtītajiem pieteikumiem, konkursa žūrija atlasīja piecas finālistes, kuras piedalījās vasarīgā fotosesijā Liepājas pludmalē.

“Saule, jūra un skaistas meitenes! Kas gan vēl vairāk ir vajadzīgs vasarā!” smej “bufetes” mārketinga speciāliste Laura Stūrīte. “Šis konkurss ir pilnībā made in Liepāja, jo esam sapulcinājuši Liepājas labākos – stiliste Elīna Štobe, fotogrāfs Jānis Reinfelds, meitenes ģērbtas Liepājā ražotā Lauma Lingerie veļā. Un gala beigās vēl uzvarētāja dosies ceļojumā ar Liepājas tūrisma aģentūru “ApSauli”. Finālistu vidū gan ir tikai viena liepājniece,” stāsta L.Stūrīte.

Jau septembrī kokteiļbāra “Red Sun Buffet” lapā draugiem.lv/redsunbuffet būs iespēja novērtēt visas meitenes un balsot par savu favorīti. Uzvarētājas fotogrāfijas tiks publicētas žurnāla FHM oktobra numurā un viņa dosies braucienā ar tūrisma aģentūru “ApSauli”.

Līdzīgs konkurss ik gadu norisinās arī Argentīnā, Mar del Plata pilsētā, kurā par pasaules seksīgākā dibena titulu sacenšas meitenes no visas pasaules.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz