Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Vai Agris Galvanovskis pošas uz Liepāju?

Vai Agris Galvanovskis pošas uz Liepāju?
01.02.2010 17:57

Līdz redakcijai nonākušas ziņas par gaidāmām izmaiņām uz basketbola kluba “Liepājas lauvas” komandtiltiņa.

Pagaidām vēl neapstiprinātas informācijas statusā, galvenais vēstījums ir tāds, ka tuvākajā laikā darbu Liepājā atradīs Latvijā labi zināmais basketbola speciālists, BK “Ventspils” eksgalvenais treneris Agris Galvanovskis.

Sarunā ar “Liepājas lauvu” direktoru Artūru Košeļevu uzzinājām plašāku informāciju saistībā ar notiekošo par un ap šo jautājumu. Izrādās, kluba valde līdzšinējo komandas sniegumu novērtējusi (joprojām vērtē) kā neapmierinošu un komandas galvenā trenera Armanda Misus atrašanās līdzšinējā postenī šobrīd ir uz lielas, lai neteiktu milzīgas jautājuma zīmes. Tomēr formāli oficiāls lēmums vēl nav pieņemts. “Šobrīd valdes uzstādījums ir sekojošs – ja šās nedēļas paredzētajās spēlēs tiks zaudēts kaut viens punkts, komandas galvenais treneris tiks mainīts,” atklāja Artūrs Košeļevs.

Šonedēļ lauvām paredzētas divas izbraukuma spēles. Ja lūgums trešdien Jelgavā uzvarēt BK “Zemgale” izklausās pēc reālas un pamatotas prasības, tad noteikumu sestdien Rīgā pirmo reizi sezonā pārspēt BK “Barons” precīzāk laikam būtu saukt par spriedumu.

Lai nu kā viss arī beigtos un/vai turpinātos, vēl Artūrs Košeļevs arī pastāstīja, ka Agris Galvanovskis nebūt nav vienīgais kandidāts. “Sarunas ir notikušas ar vairākiem cilvēkiem, bet nesteigsimies notikumiem pa priekšu. Pienāks laiks, pienāks oficiāli lēmumi un astiprinātas ziņas,” komentēja Artūrs Košeļevs.

Edgars Džiguns,
“Kurzemes Vārds”

Andra Gertsona/Renāra Buivida foto

Vai šā brīža basketbola kluba “Liepājas lauvas” galvenā trenera Armanda Misus (no kreisās) amatu ieņems Agris Galvanovskis?

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz