Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Šteinbors un Jemeļins jaunu klubu meklējumos

Šteinbors un Jemeļins jaunu klubu meklējumos
04.01.2012 07:06

Atslēgvārdi

“Liepājas metalurga” virslīgas komandas vārtsargu Pāvelu Šteinboru un aizsargu Antonu Jemeļinu šobrīd nodarbina jaunas komandas meklējumi.

Abu futbolistu juridiskajās attiecībās ar “Liepājas metalurgu” gan ir būtiska atšķirība – Šteinboram ar klubu vēl ir līgumsaistības, bet Jemeļins nolēmis līgumu nepagarināt, tātad ir brīvs. Kluba prezidents Sergejs Zaharjins izteicies, ka tie futbolisti, kas metalurgu formastērpu valkāja pērnajā sezonā un līdz gada beigām jaunus līgumus neparakstīs, komandā šogad nespēlēs. Līdz ar to Jemeļins kluba durvis aiz sevis ir aizslēdzis.

Komentējot saistību izbeigšanu ar dzimto futbola klubu, kurā Antons galvenajā komandā nospēlējis deviņas sezonas, viņš sacīja, ka pieņemtais lēmums vienlīdzīgās daļās saistīts gan ar to, ka ar vadību nav izdevies vienoties par nosacījumiem, gan vēlmi sevi izmēģināt citā līmenī, citā komandā. “Ir varianti, bet neviens vēl nav par simt procentiem,” teica aizsargs, piebilstot, ka vēl nav gatavs runāt konkrētāk. “Valsts man ir svarīga, bet vēl svarīgāks laikam ir klubs,” turpināja aizsargs, nestāstot pat par to, kurā virzienā – austrumu vai rietumu – viņš tēmē. Nākamnedēļ Jemeļins, iespējams, dosies sevi parādīt kādam ārvalstu klubam.

Šteinboram atstāt mūsu klubu ir sarežģītāk, jo metalurgi var pieprasīt tādu summu, kādu nākamie darba devēji vienkārši nespēj vai negrib maksāt. Šobrīd zināms, ka mūsu vārtsargu vilina uz Dienvidāfriku, kur jau pirms pāris gadiem spēkus izmēģināja liepājnieku aizsargs Deniss Ivanovs.

Ints Grasis,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz