Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Varavīksne” soļo tālāk, grobiņnieki izstājas

“Varavīksne” soļo tālāk, grobiņnieki izstājas
19.07.2011 07:08

Atslēgvārdi

Latvijas kausa izcīņas futbolā trešajā kārtā Liepājas SFK “Varavīksne” pārspēja vienību “BJSS/Rēzekne”, bet komanda “Grobiņa” piekāpās Madonas FK “Kvarcs”.

Grobiņnieki un Madonas vienība no spēles vārtus neguva, bet pēcspēles 11 metru sitienu sērijā mūsējie piekāpās ar 2:4, izstājoties no turnīra.       

Liepājnieki ar Rēzeknes komandu šosezon jau vienreiz bija tikušies, uzvarot ar 2:0. “Toreiz mēs bijām nedaudz vājāki un arī pretinieki nebija tik spēcīgi kā tagad,” abu sāncenšu spēku samēru salīdzina “Varavīksnes” galvenais treneris Dmitrijs Kalašņikovs. Uz kausa izcīņas spēli latgalieši ieradās pastiprinātā sastāvā, un cīņu kopumā var raksturot kā līdzvērtīgu. Nebūtu īsti pareizi teikt, ka mājinieki uzbruka vairāk, tomēr mūsējie uzbruka bīstamāk. Izšķirošie notikumi norisinājās otrajā puslaikā, kurā divreiz no 11 metru atzīmes precīzs bija “Varavīksnes” uzbrukuma līderis Vugars Askerovs. “Abi soda sitieni bija likumsakarīgs mūsu darbību rezultāts,” pārliecināts ir D. Kalašņikovs. Otrajās 45 minūtēs liepājnieki bija aktīvāki par sāncenšiem, kas 70. minūtē savā soda laukumā nospēlēja ar roku, bet pašās mača beigās viesu vārtsargs soda laukumā nogāza V. Askerovu.

Jautāts par vēlamajiem pretiniekiem kausa izcīņas ceturtajā kārtā jeb astotdaļfinālā, “Varavīksnes” treneris saka: “Uzskatu, ka ar “Gulbeni”, “Jelgavu” un komandu “Jūrmala-VV” mēs varam cīnīties par nākamo kārtu. Ja būtu jāizvēlas starp citiem virslīgas klubiem, tad gribētu spēlēt pret “Liepājas metalurgu”. Mačs notiktu “Daugavas” stadionā, būtu Liepājas derbijs, turklāt arī no sportiskā viedokļa tas nebūtu sliktākais variants.”

Izloze notiks ceturtdien, 21. jūlijā, pulksten 12, un savus pretiniekus noskaidros trešās kārtas septiņas uzvarējušās komandas, kā arī virslīgas deviņi klubi. Tās virslīgas vienības, kas turnīra tabulā ieņem no 1. līdz 8. vietai, kausa astotdaļfināla spēles aizvadīs izbraukumā. SK “Liepājas metalurgs” iespējamās pretinieces ir šādas komandas: “RFS” (Rīga), “Tukums 2000”, “Metta/LU” (Rīga), “Spartaks” (Jūrmala), “Valmiera”, “Kvarcs” (Madona), “Varavīksne” (Liepāja), “Olimps” (Rīga).

Andris Sudmalis,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz