Otrdiena, 16. aprīlis Mintauts, Alfs, Bernadeta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Deniss Ivanovs uz pārbaudes laiku Amsterdamas “Ajax”

Deniss Ivanovs uz pārbaudes laiku Amsterdamas “Ajax”
03.07.2009 14:02

Atslēgvārdi

Latvijas izlases un “Liepājas metalurga” aizsargs Deniss Ivanovs atrodas uz pārbaudes laiku slavenajā Nīderlandes futbola klubā Amsterdamas “Ajax”, šodien sarunā ar eSports.lv pastāstīja “Metalurga” sporta direktors Jurijs Andrejevs.

“Vakar Deniss ieradās Nīderlandē. Viņš netrenējas ar galveno komandu, kas gatavojas sezonai, bet gan fārmklubu, kurā ir arī citi “Ajax” pārbaudāmie futbolisti. 5. jūlijā būs treniņspēle pret “Ajax” pamatsastāvu, dienu vēlāk – vēl viens pārbaudes mačs. Atpakaļ Deniss atgriezīsies 8. jūlijā,” šorīt sarunā ar eSports.lv atklāja “Liepājas metalurga” sporta direktors Jurijs Andrejevs.

Gadījumā, ja Ivanovs sevi apliecinās no labākās puses, ir iespējas palikt Martina Jola trenētajā “Ajax” komandā. Šodien uz Azerbaidžānu devies vēl viens liepājnieku futbolists – uzbrucējs Ģirts Karlsons, kurš iecerējis veikt pārrunas par līguma parakstīšanu ar Azerbaidžānas klubu Zagatalas “Simurq”. Tiesa gan, liepājniekus ar Karlsonu līgumsaistības vairs nesaista.

Citi “Metalurga” futbolisti pagaidām atrodas uz vietas un nekur projām braukt neplāno, atzina Andrejevs. Skaidrs, ka 4. jūlija LMT Virslīgas mačā pret “Blāzmu” nepiedalīsies ne Ivanovs, ne Karlsons.

esports.lv

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz