Otrdiena, 16. aprīlis Mintauts, Alfs, Bernadeta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Apvienosim spēkus, lai svētkus darītu gaišākus visiem!

Apvienosim spēkus, lai svētkus darītu gaišākus visiem!
27.12.2010 09:36

Tradicionāli decembris ir laiks, kad ne tikai rūpējamies par ikdienas vajadzībām, bet arī veltām īpašu uzmanību saviem tuvākajiem. Pirms Ziemassvētkiem arī cenšamies atbalstīt tos, kam visvairāk nepieciešama palīdzība. Tādēļ portāls liepajniekiem.lv aicina ikvienu ziņot mums par cilvēkiem, ģimenēm, kam būtu vajadzīgs materiāls vai morāls atbalsts (lūgums sūtīt uz e-pastu [email protected]). Publicēsim sarakstu ar nepieciešamajām lietām, lai pārējiem būtu vieglāk orientēties, kāda palīdzība vajadzīga. Un varbūt tieši šī lieta kaut kur istabas stūrī guļ jau gadiem un kalpo par putekļu uzkrājēju.

Zemāk redzamajā tabulā esam jau apkopojuši virkni iestāžu, kuru apmeklētāji priecāsies par jebkuru palīdzību. Viss, kas nepieciešams – sazināties ar attiecīgo personu un vienoties par lietu nogādāšanu īstajās rokās.

Šogad īpaši aicinām iesaistīties Liepājas Novada fonda Ziemassvētku labdarības akcijā “Kopā!”, kurā iecerēts savākt 900 latus, kas nepieciešami atbalstītu bērnus ar īpašām vajadzībām, lai viņi varētu veiksmīgāk attīstīties un veseļoties.

Lai vieglāk orientēties, portālā esam izveidojuši īpašu sadaļu “Labdarība”, kurā varat lasīt par ziedojumu saņēmējiem, atrast konta numurus un dažādu organizāciju un ģimeņu kontaktinformāciju.


Nakts patversme, Flotes ielā 7

Nakts patversmes darbinieki ievērojuši, kas tās apmeklētājiem būtu nepieciešams. Tie ir cimdi, zeķes, apavi, bikses, silti džemperi, sadzīves priekšmeti – trauki utt., kā arī ir lūgums pēc radio uz baterijām.

Ja kāds no portāla lasītājiem var trūkstošās lietas sagādāt, sazinieties ar patversmes vadītāju Sandru Šulcu pa telefonu 63485270 vai 29997263.


Sociālā dzīvojamā māja, Flotes ielā 14

Liepājas Sociālās dzīvojamās mājas cilvēkiem ir nepieciešams ledusskapis, divdurvju skapis, gulta, bet bērniem – saldumi, ko dāvāt svētkos.

Ja kāds no portāla lasītājiem var trūkstošās lietas sagādāt, lūgums sazināties ar vadītāju Ilonu Kodolu pa tālruni 29622340.


Dzīvnieku patversme

Liepājas Dzīvnieku patversmei, kas atrodas Ezermalas ielā 11, noder dažādas lietas, kuras var izmantot gan dzīvnieku barošanai, gan kopšanai, gan arī pašas patversmes labiekārtošanai. Īpaši pateicīgi patversmes darbinieki būs par šādām lietām:

dzīvnieku sauso barību un konserviem;
kaķu smiltīm;
suņu siksnām un pavadām;
suņu barošanas bļodām;
īpašām suņu guļvietām (plastmasas vannas veidā);
celtniecības materiāliem (dēļiem, stiepļu žogiem, siltinājuma materiāliem, osb plāksnēm, reģipsi u.c.).

Patversme ir atvērta katru darba dienu no pulksten 12 līdz 16. Kontakttālruņi: 63407318 vai 29685752. Papildus informāciju var meklēt arī mājas lapā www.dzag.lv.


Liepājas Reģionālā slimnīca

Ja kāds vēlas palīdzēt un darīt priecīgāku dienu Liepājas Reģionālās slimnīcas mazajiem pacientiem, ir lūgums ziedot pilnīgi JAUNAS mantas. Bērnu nodaļa priecātos par rotaļlietām, galda spēlēm. Savukārt bērnu dienas stacionārā nepieciešamas dažādas lietas:

elektriskais adventu svečturis (2 gab.)
televizors
DVD
CD atskaņotājs
kopēšanas aparāts 3/1 (skaneris+printeris)
AT mērīšanas aparāts (asinsspiediena mērītājs)
elektriskās Ziemassvētku lampiņas
tējkanna
termoss
 eglīte (mākslīgā)
Ziemassvētku mantiņas, dekorācijas

Papildus informāciju varat uzzināt pie Liepājas Reģionālās slimnīcas sabiedrisko attiecību speciālistes Indras Grases, zvanot 26591363.


Liepājas daudzbērnu ģimeņu biedrība

Ar mērķi palīdzēt Liepājas trūcīgajām un daudzbērnu ģimenēm, tiek rīkota labdarības akcija ”Dāvāsim prieku mazajiem”. Tās organizatori aicina atbalstīt, palīdzēt un iepriecināt mazos bērnus no daudzbērnu un mazturīgo ģimenēm, ziedojot: apģērbu, grāmatas, rotaļlietas, pārtiku, autiņbiksītes, kādu našķi un daudzas citas lietas, kas varbūt pašiem sen jau stāv noliktas tālākā stūrītī.

Atvērsim savas sirdis, dāvājot prieku!

Sīkāka informācija pa tālr. 63442217; 25882407; 29877668 vai e-pastu [email protected].

Pestīšanas armijas Liepājas korpuss

Pestīšanas armijas Liepājas korpusā bieži iegriežas cilvēki un lūdz dažāda veida palīdzību. Ieskatieties savās mājās, varbūt tur ir lietas, kas jums vairs nav vajadzīgas, bet kādu ģimeni tās varētu bezgala iepriecināt.

Pestīšanas armijas Liepājas korpuss ir apzinājis ģimenes, kurām ir nepieciešamas kādas lielākas lietas:
Dīvāns/gulta (2 gab.);
Elektriskā plīts;
Datora monitors;
Datora klaviatūra un pele;
– Divdurvju skapis;
Televizors (3 gab.);
Kumode;
Stūra dīvāns;
Dators(2 gab.) (ģimene ar pieciem bērniem, skolas vajadzībām. Māmiņa viena audzina dēlu, kuram skolas mācībām nepieciešams dators);
Bērnu gultu matrači (2m x 90 cm);
Skapis (2 gab.);
Gulta bērnam;
Bērnu siltās sedziņas;
Tepiķis;
Gultas veļa;
Ziemas apavi (bērniem) un siltās ziemas jakas(bērniem);
Rakstāmgalds;
Bērnu ragavas;
Bērnu kombinezoni;
Gulta (bērnu);
Bērnu dvīņu ratiņi.

Ja jums ir šīs lietas, tad sazinieties ar mums pa tālruni: 28398613. Adrese: Liepāja, Rīgas iela 26.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz