Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Policijas priekšnieka sievu nosauc par blondīnīti

Policijas priekšnieka sievu nosauc par blondīnīti
26.03.2011 07:09

Atslēgvārdi

Par zināmā mērā komisku varētu nosaukt ķezu, kādā iekūlies cienījama vecuma liepājnieks Linards Ozols. Viņš kādu sievieti, kuras automašīna bija novietota tā, ka nebija iespējams iebraukt pagalmā, nosauca par blondīni. Tagad viņam par to piespriests administratīvais sods 25 latu apmērā, kuru maksāt viņš negrasās.

L. Ozols  stāstīja, ka viņš vienudien vedis savam paziņam kravu ar briketēm. Pie Lāčplēša ielas 20. nama pagalma iebrauktuves stāvējusi apvidus automašīna, taču novietota tā, ka iebraukšana pagalmā bijusi neiespējama. “Gāju meklēt saimnieku. No mājas iznāca sieviete ar blondiem matiem. Palūdzu, lai pabrauc nostāk. Bet viņa sacīja, ka tā esot viņas sēta. Es gan iebildu, ka pagalms, visticamāk, ir koplietošanas. Taču nekā! Viņa pagriezās un iegāja atpakaļ mājā. Pēc tam atgriezās, un es viņu atkal uzrunāju: “Blondīnīt, pabrauciet to mašīnu nost, lai var iebraukt pagalmā. Cilvēks taču nestieps briketes tādu gabalu!” Uz to viņa jau atcirta, ka esmu viņu apvainojis. Bet džipu tomēr viņa pabrauca malā, un pagalmā tikām,” stāsta L. Ozols. Taču viņa piedzīvojumi tikai sākās. Uz vietas acīmredzot izsaukta Pašvaldības policijas patruļa. L. Ozols manījis, ka automašīna viņam seko un ,visticamāk, vēlas viņu apturēt. Tas tajā dienā nav izdevies tikai tādēļ, ka atvērta Raiņa ielas pārbrauktuve un pretī braucošu auto kolonna neesot ļāvusi policijas auto apdzīt L. Ozola transportlīdzekli.

“Zibens ātrumā jau bija noskaidroti mani dati un mana adrese. Paskaidrojumā policijai es arī uzrakstīju, ka, gadījumā, ja kāds savu matu krāsu uzskata par lamuvārdu, tad viņam jāvēršas tiesā,” turpina L. Ozols. Vēlāk saņēmis Administratīvo pārkāpumu komisijas lēmumu, ka viņam par Liepājas sabiedriskās kārtības noteikumu pārkāpšanu piemērots 25 latu naudassods.

Izrādās, ka S. Krēsla ir Liepājas Pašvaldības policijas Administratīvās nodaļas priekšnieka Ginta Krēslas dzīvesbiedre.

Policijas automašīnas mēģinājumu apturēt L. Ozola transportlīdzekli jau tūlīt pēc konflikta G. Krēsla nosauca par vecā vīra fantāzijām. Viņš apgalvoja, ka skaidri apzinās sevi kā ieinteresēto pusi šajā konfliktā, tādēļ sievas iesnieguma izskatīšanas gaitā nav iejaucies.

Plašāk lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 26.marta numurā.

#kvards-20110326-05#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz