Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Skan dzeja vācu valodā

Skan dzeja vācu valodā
29.02.2008 18:08

0

Atslēgvārdi

Liepājas Vācu un latviešu tikšanās centrā notika centra vadītājas Taisijas Hristoļubovas un Vācu valodas skolotāju metodiskās apvienības vadītājas Inetas Feldmanes rīkots izteiksmīgās runas konkurss “Dzīvesprieks visos laikos”. Tajā dzeju un prozu vāciski lasīja vidusskolēni no 1.ģimnāzijas, A.Puškina 2., Draudzīgā aicinājuma 5., Raiņa 6., 7. un J.Čakstes 10. vidusskolas, kā arī 48.arodvidusskolas un Mūzikas vidusskolas audzēkņi.

Žūrija aktrises M.Lūriņas vadībā sniegumu vērtēja divās nominācijās. Individuāli pirmo vietu ieguva Liene Pirtniece (6.vidusskola), Iveta Šeniņa (48.arodvidusskola) un Jevgeņijs Leontjevs (7.vidusskola). Uzvedumu grupā pirmo vietu ieguva E.Melngaiļa Mūzikas vidusskolas audzēkņu kompozīcija, viņiem sekoja 7.vidusskolas skolēnu iestudējums, trešo vietu ieguva 2.vidusskolas un 1.ģimnāzijas audzēkņi. Par oriģinālu izdomu un atraktīvu uzstāšanos sumināja Lauru Fogeli no 1.ģimnāzijas, Denisu Borisovu no 2.vidusskolas, kā arī Kristīni Teivāni (10.vidusskola) un Līgu Augusti (Mūzikas vidusskola).  Pārsteiguma balvu pirmo vietu ieguvējiem abās nominācijās dāvāja tūrisma firmas “Brauksim!” vadītājs Andrejs Jaunzems.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz