Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Nav mierā ar kāzu mielastu

Nav mierā ar kāzu mielastu
31.07.2012 15:00

Atslēgvārdi

“Tā nav dzimšanas diena, ko pēc gada varētu atkārtot. Tās tomēr ir kāzas!” redakcijā sašutis stāsta kāds jaunlaulāto pāris. Viņi uzskata, ka kāzu galda klājēji – Grobiņas kafejnīca “Zem liepas” – nav nodrošinājuši visu prasīto, tāpēc tūlīt pēc notikušā par mielastu maksāt jaunlaulātie nebija gatavi. Zināmas nepilnības kāzu mielastā bija, atzīst kafejnīcas īpašnieks Kaspars Luters.

“Bija norunāts, ka jaunlaulātos sagaidīs ar vīna glāzēm, bet tas nebija izdarīts. Lai izietu no situācijas, vīnu salējām šņabja glāzēs, bet pēc tam katrs ar savu netīro šņabja glāzi arī sēdās pie galda,” atceras jaunā sieva. Sarunas laikā viņa uzskaita arī vairākus citus trūkumus.

Pēc jaunā pāra domām, cenai neatbilstošs bijis arī ēdiena daudzums. Norunāts, ka mielasts jaunajam pārim maksās 12 latu par personu. “Paldies Dievam, ka iepriekš nebijām samaksājuši,” saka sieva. Bija norunāts, ka par mielastu jaunais pāris norēķināsies pēc kāzām. “Bet mēs pastāvam pie tā, ka vispār nemaksāsim ne santīma,” drīz pēc notikušā uzsvēra vīrs. Pārrunās ar kafejnīcas vadību sākumā nonākuši arī pie kompromisa. “Viņi piekrita, ka nemaksāsim, un atvainojās, taču nākamajā dienā tomēr pārdomāja,” atklāj jaunlaulātais. 

“Pārpratumi no abām pusēm,” – tā situāciju skaidro kafejnīcas “Zem liepas” vadītāja Monika, kas savu uzvārdu nevēlējās nosaukt.

“Pirmo reizi ir tā, ka cilvēki nerunā un nerisina, bet atnāk un bļauj,” pāra reakciju pēc pasākuma komentē K. Luters. Viņš stāsta, ka mielasts gan uzservēts par norunāto summu – 12 latu vienai personai. 

Vakar vēlā pēcpusdienā jaunais vīrs redakciju informēja, ka ar kāzu mielasta organizatoriem nonākuši uz sarunu ceļa un tiekot risinātas sarunas par kompromisa variantiem.

Plašāk lasiet laikrakstā “Kurzemes Vārds” 31. jūlija numurā.


 #kvards-20120731-06#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz