Ceturtdiena, 28. marts Ginta, Gunda, Gunta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Šokē divas pēkšņas nāves

Šokē divas pēkšņas nāves
15.09.2012 07:09

Atslēgvārdi

Pagājušās nedēļas nogalē kādā dzīvoklī Durbes novada Lieģos tika atrasti miruši divi jauni vīrieši. Kāds īsti ir viņu nāves iemesls, joprojām skaidri nav zināms. Kamēr notiek izmeklēšana, Valsts policijā nekādus sīkākus komentārus nesniedz. Tomēr nenoliedz to, ka šis gadījums ir šokējošs un neizprotams.

Jau rakstīts, ka Liepājas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests 9. septembra vakarā Tadaiķu pagasta Lieģos Celtnieku ielas nama dzīvoklī konstatēja divu 1987. un 1988. gadā dzimušu vīriešu nāvi. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga informēja, ka arēji redzami miesas bojājumi netika konstatēti. Noskaidrots, ka abi pirms tam kopīgi lietojuši alkoholiskos dzērienus. Policija turpina noskaidrot notikušā apstākļus uzsāktā kriminālprocesa laikā. Patlaban arī notiek ekspertīzes, lai noskaidrotu jauno vīriešu nāves cēloņus.

Galīgais ekspertīzes slēdziens vēl nav zināms. Tiesu medicīnas eksperti nesniedz pilnīgi nekādus komentārus. Kamēr norit kriminālizmeklēšana, to nedrīkstot darīt, apliecina ekspertīzes centros gan Liepājā, gan Rīgā.

Valsts policijā apliecina, ka vīrieši lietojuši labas kvalitātes alkoholu kas iegādāts veikalā.

“Kurzemes Vārda” rīcībā ir informācija, ka abi vīrieši sestdien iegādājušies divas pudeles vīna un konjaku alkoholisko dzērienu veikalā, kas atrodas Liepājā, Malkas un Kungu ielas stūrī.

Vai iespējams, ka abi mirušie jaunieši būtu lietojuši kādas narkotiskās vielas? Draugi un tuvinieki šādu iespēju pilnībā izslēdz. To, ka jaunie vīrieši neesot bijuši tādi, kas aizrautos ar kādām apreibinošām vielām, varot apstiprināt ikviens, kurš viņus pazinis.

“Kurzemes Vārda” rīcībā ir informācija, ka patlaban par abu puiši nāves cēloni noteikta ļoti smaga saindēšanās ar dzērieniem. Gala slēdziena gan vēl nav. Sākumā eksperti esot teikuši, ka nekas tāds iepriekš neesot redzēts, stāsta “Kurzemes Vārda” avots.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Sigita Pildava piekrīt, ka gadījums Lieģos satraucis sabiedrību, taču cilvēkiem neesot pamata bažīties par savu drošību. “Ja pastāvētu riski sabiedrībai, policija informētu visplašākajā veidā,” saka S. Pildava.

Plašāk lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 15. septembra numurā.


 #kvards-20120915-06#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz