Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pieci gadi kopā ar deju ratiņkrēslā

Pieci gadi kopā ar deju ratiņkrēslā
02.10.2008 07:04

Šonedēļ Sociālā dienesta ratiņdeju studija atzīmēja piecu darbības gadu jubileju kopš tās dienas, kas viņi pirmo reizi pulcējās kopā. Kā atceras tās dalībnieki, Ratiņdeju studijas pirmais mēģinājums notika 2003.gada 23.septembrī. Kopš tā laika, regulāri divas reizes nedēļā tiekas cilvēki, kuri pārvietojas ratiņkrēslos, un viņu pavadoņi. Pašreiz aktīvi mēģinājumos piedalās 9 cilvēki ratiņkrēslos, kopā studijā piedalījušies 14 ratiņnieki.

Kopš pirmssākumiem, kad pirmajā koncertā šī studija uzstājās ar smagnējajiem ielu ratiņkrēsliem, katrs no dalībniekiem ir nodrošināts ar aktīvajiem ratiņkrēsliem, kas piemēroti dejošanai. Bez tam visiem dejotājiem ir pašūti arī skatuves tērpi. Jaunākajam dalībniekam, kas sēž ratiņkrēslā ir 29 gadi, vecākajam – 75 gadi. Ar dejotājiem strādā profesionāli deju skolotāji un mūsējie regulāri uzstājas gan tepat Liepājā, gan citās pilsētās. Šovasar liepājnieki dejoja Latvijas bērnu un jauniešu sporta federācijas 15 gadu jubilejas pasākumā, kas notika Jelgavā, uzstājās arī koncertā “Latvija, mēs esam tavi talanti”, kas notika Rīgā, VEF kultūras namā un arī projekta “Esam kopā jautrā lokā” noslēguma koncertā Rīgas sporta un atpūtas kompleksā Ķeizarmežs.

“Kurzemes Vārds”

Lai arī ratiņkrēslos sēdoši, viņi ir laimīgi un smaidīgi, ka var dejot.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz