Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pludmale sezonai gatava

Pludmale sezonai gatava
23.05.2011 07:00

Atslēgvārdi

Šonedēļ pabeigs pēdējos darbus Liepājas pludmales sagatavošanai vasaras sezonai, lai līdz Zilā karoga pacelšanai 4. jūnijā viss būtu pilnīgi gatavs atpūtnieku uzņemšanai. Bet, tā kā peldsezona oficiāli jau atklāta kopš 15. maija, tad ūdens pelžu baudītājiem jau tagad netrūkst glābēju uzmanības.

Par ūdens kvalitāti atpūtniekiem neesot jāuztraucas. Kaut arī karogs neplīvos Dienvidrietumu pludmalē, ūdens kvalitāte esot laba, jo pilnībā atbilst attiecīgajiem Ministru kabineta noteikumiem, sacīja Vides un veselības daļas speciāliste Dace Liepniece.

Veselības inspekcijas Kurzemes kontroles nodaļa pludmalēs jau ir uzsākusi ūdens paraugu ņemšanu un analīzes. Paraugus ņems reizi divās nedēļās visu sezonu – līdz septembra vidum. Informācija par ūdens kvalitāti būs publicēta pašvaldības mājaslapā www.liepaja.lv, kā arī izvietota Jūrmalas parka un pludmales informācijas stendos. 

Ja būs piemēroti laika apstākļi, tad sadarbībā ar Glābšanas dienestu šonedēļ abās pilsētas pludmalēs jūrā tiks izvietotas norobežojošās bojas.

Pilsēta šogad pludmales inventāra izgatavošanai, izvietošanai, remontam un citiem uzturēšanas darbiem atvēlējusi ap 30 000 latu.

Paredzams, ka pludmalē arī šosezon tāpat kā pērn darbosies trīs kafejnīcas. Turklāt uzņēmēji izrādījuši interesi arī par citu pakalpojumu sniegšanu, piemēram, ūdensmotociklu un citu izklaides līdzekļu nomu.

Plašāk lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 23.maija numurā.
 #kvards-20110523-03#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz