Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Juris Bārzdiņš noliedz aiziešanu no Liepājas partijas

Juris Bārzdiņš noliedz aiziešanu no Liepājas partijas
09.07.2011 07:09

Pēdējās dienās visā valstī izplatījusies ziņa, ka veselības ministrs un bijušais Liepājas Reģionālās slimnīcas vadītājs Juris Bārzdiņš, kurš īsi pirms sēšanās ministra krēslā kļuva par Liepājas partijas biedru, tagad varētu to pamest, lai pieslietos bijušā Valsts prezidenta Valda Zatlera topošajam politiskajam spēkam.

Vakar sazinājāmies ar J. Bārzdiņu, lai skaidrotu, cik ticama ir šī informācija. “Es varu pateikt tikai to, ko jau iepriekš esmu teicis: šādām runām nav pamata,” viņš sacīja. “Būtu jābūt ļoti nopietniem iemesliem, lai šai ziņā kaut kas mainītos. Es vadu veselības nozari, kas ir pietiekami sarežģīta un līdz šim gan no Liepājas partijas, gan ZZS esmu saņēmis atbalstu svarīgās lietās, un tas man būs vajadzīgs arī turpmāk.” J. Bārzdiņš nenoliedz, ka vairākkārt ticies ar Valdi Zatleru, taču noliedz, ka kādā no šīm sarunām būtu apspriesta viņa iesaistīšanās jaunajā politiskajā spēkā, ko veidos bijušais prezidents.

Lūgts komentēt, no kurienes šādas baumas varētu būt radušās, J. Bārzdiņš kā vienu no iespējamiem iemesliem minēja to, ka tām aktivitātēm, par kurām viņš kā veselības ministrs iestājas, piemēram, uzticības atjaunošana veselības nozarei, korupcijas izskaušana un citas, esot atbalsts no “Vienotības” puses un tāpēc varbūt kādam šķietot, ka viņa vieta būtu kādā citā politiskajā spēkā. Kā vēl vienu iespējamo iemeslu viņš minēja kāda iespējamu vēlmi saduļķot farmācijas biznesa ūdeņus, kur viņš savulaik ir darbojies.

Kristīne Pastore,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz