Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Swedbanka dāvina datorus diviem izciliem Liepājas skolotājiem

Swedbanka dāvina datorus diviem izciliem Liepājas skolotājiem
22.12.2011 15:03

Atslēgvārdi

Ceturtdien, 22. decembrī Domes priekšsēdētāja vietnieces Silva Golde kopā ar Swedbankas filiāles “Kurzeme” vadītāju Initu Otaņķi, Swedbankas filiāles “Spīķeris” vadītāju Irinu Kuļiku sveica divas Liepājas skolotājas, kurām piešķirtas bankas tradicionālās balvas – portatīvie datori, informē domes sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

Bankas balvas Liepājas izcilākajiem skolotājiem tiek pasniegtas jau vienpadsmito gadu.

Balvas saņēma Liepājas Centra pamatskolas vizuālās mākslas skolotāja Etija Gorbante un Liepājas Puškina 2. vidusskolas latviešu valodas skolotāja Irēna Oše.

Silva Golde pateicās Swedbankas pārstāvēm par augsto novērtējumu pedagogu darbam un izteica gandarījumu, ka neskatoties uz grūtajiem laikiem, bizness sadarbojas ar izglītību un turpina tradīcijas, atbalstot talantus.

Skolotāja EtiJA Gorbante ar savu mākslinieces piemēru un entuziasmu skolotāja spējusi panākt ievērojamus skolēnu sasniegumus vizuālajā mākslā Liepājas pilsētas un novada olimpiādēs. Šādus augstus skolēnu rezultātus skolotāja ir spējusi panākt ar radošumu un neatlaidīgu darbu mācību procesā, kā arī realizējot individuālu pieeju ārpusstundu nodarbībās. Pati skolotāja rāda labu piemēru, katru gadu piedaloties ar savām gleznām arī Liepājas izglītības iestāžu pedagogu radošo darbu izstādē “Ko prot skolotājs”.

Liepājas Puškina 2. vidusskolas latviešu valodas skolotāja Irēna Oše kļuvusi pazīstama visā Latvijā, jo 2011. gadā piedalījusies latviešu valodas aģentūras vadītajā ESF projektā ”Atbalsts valsts valodas apguvei un bilingvālajai izglītībai”. Viņa projekta ietvaros izveidojusi latviešu valodas skolotājiem uzdevumus darbam ar interaktīvo tāfeli “Latviešu valoda 7.-9. klasei.” Tas ir plašs digitalizēts mācību un metodiskais materiāls, kura autori ir dažādu novadu mazākumtautību un latviešu skolu latviešu valodas skolotāji, t.sk., Irēna Oše. Mācību līdzeklis tiek piedāvāts Latvijas vispārizglītojošajām skolām, mācību uzdevumi pedagoģisko augstskolu studiju programmu docētājiem.

Skolotāji pateicās Swedbankai par balvām un atzina, ka tas ir liels pagodinājums un labs stimuls turpmākajam darbām.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz