Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Firma ieliek brāķa logus un likvidējas

Firma ieliek brāķa logus un likvidējas
30.07.2012 15:00

Atslēgvārdi

Neapskaužamā situācijā nonākusi liepājniece Tamāra Kaļiņina, kurai pirms dažiem gadiem lodžijā nekvalitatīvi iemontēti pakešu logi. Jau trešo gadu viņa meklē taisnību dažādās instancēs. Taču panākt neko nevar, jo firma, kas darbus veikusi, esot likvidēta, tādēļ arī nav kam prasīt juridisko atbildību.

Visi darbi pasūtīti SIA “Baltijas tandēms”, kas tolaik atradusies Flotes ielā 16. Taču liktenis iegrozījies tā, ka laikā, kad strādnieki viņas lodžiju stiklojuši, pašai T. Kaļiņinai Rīgā veikta sirds operācija. Tādēļ neviens nav varējis kontrolēt darbu izpildi.

Kad T. Kaļiņina atgriezusies, strādnieki savu darbu jau bija pabeiguši. Taču saimniece atklājusi, ka viens no lodžijas logiem līdz galam neveras ciet. Bet vēlāk vienam pakešlogam pat stikls sasprādzis. Zinātāji teikuši, ka tas tādēļ, ka nav ielikts pareiza izmēra stikls.

Tā kā līgums šiem logiem paredzēja piecu gadu garantiju, kā arī iespēju divus gadus uzrādīt iespējamās strādnieku kļūdas, Z. Kaļiņina nav vilkusi laiku garumā un devusies uz firmu, kur logus savulaik pasūtījusi. “Un ziniet, ko man pateica? Ka “mēs tagad esam cits uzņēmums”. Bet priekšā sēž tā pati meitene, kura manu pasūtījumu pieņēma.

Viņa sākusi rakstīt vēstules dažādām instancēm. Iesaistīts arī Patērētāju tiesību aizsardzības centrs, kas sākumā gan meklējis rokā vainīgo firmu, bet vēlāk pavēstījis, ka firmas “Baltijas tandēms” amatpersonas nespējot atrast, jo uzņēmums pat esot likvidēts. Tāpēc neesot no kā prasīt atbildību.


Stikla pakete ieplaisājusi pati no sevis, jo ir brāķis.

Plašāk lasiet laikrakstā “Kurzemes Vārds” 30. jūlija numurā.


 #kvards-20120730-11#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz