Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Iedzīvotājiem jāvienojas par apkures pieslēgšanu savos namos

Iedzīvotājiem jāvienojas par apkures pieslēgšanu savos namos
16.10.2012 11:07

Ja daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāji savāc vismaz pusi jeb 50 procentus plus viena iedzīvotāja parakstu par apkures uzsākšanu, SIA “Liepājas namu apsaimniekotājs” organizēs siltuma pieslēgšanu, atgādina uzņēmuma pārstāve Ieva Puka.

Šobrīd jau desmit SIA ”LNA” apsaimniekotajos namos ir pieslēgta centralizētā apkure, norāda I.Puka. “Ja daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāji ir savstarpēji vienojušies par viņiem piemērotu apkures sezonas uzsākšanas laiku, viņiem ar iesniegumu jāvēršas pie savas ēkas apsaimniekotāja, kas organizē apkures pieslēgšanu,” skaidro “LNA” pārstāve.

SIA ”Liepājas namu apsaimniekotājs” atgādina, ka attiecīgā nama iedzīvotājiem jāsavāc vismaz puse jeb 50 procenti plus viens iedzīvotāja paraksts par apkures uzsākšanu. Sagatavotais iesniegums par kopīgi pieņemtu pozitīvu lēmumu jāiesniedz SIA ”Liepājas namu apsaimniekotājs”.

Siltuma padeve namam tiek uzsākta, ja iekšējā siltumapgādes sistēma ir tehniskā kārtībā, piegādāto rēķinu apmaksas līmenis ir vismaz no 95 līdz 100 procentiem, kā arī nav parādu par iepriekšējā periodā piegādāto siltumenerģiju. Savukārt, namiem, kuros apmaksas līmenis ir zem noteiktās robežas un iepriekšējos gados uzkrāti lieli parādi, apkure var tikt pieslēgta tikai kopīgi ar nama iedzīvotājiem atkārtoti izvērtējot parādnieku spēju norēķināties par uzkrātajiem parādiem un sadarbību iepriekšējā apkures periodā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz