Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Vienojas par nosacījumiem un pieslēdz apkuri bijušajām “Remaks” mājām

Vienojas par nosacījumiem un pieslēdz apkuri bijušajām “Remaks” mājām
31.10.2012 09:31

Ar uzņēmumu “Liepājas enerģija” ir panākta vienošanās un jau četras mājas, ko līdz šim apsaimniekoja firma “Remaks namu serviss”, pieslēgtas centralizētai apkurei, informē uzņēmums “Liepājas enerģija”.

Vakar, 30. oktobrī, uzņēmums “Liepājas enerģija” vienojās par parāda nomaksas kārtību, noslēdza līgumu par siltumenerģijas piegādi un tās pašas dienas vakarā pieslēdza centralizētai apkurei namu O.Kalpaka ielā 60, kas ir viens no namiem, ko līdz šim apsaimniekoja “Remaks namu serviss”. Par parāda apmaksas kārtību un siltumenerģijas pieslēgšanu vienojās Kalpaka ielas 60 nama iedzīvotājus pārstāvošā biedrība “Ziemeļu piekraste”.

“Esam atvērti sarunām un izprotam iedzīvotājus, tomēr jāatrod risinājums likumīgā ceļā, un tas ir pārņemt parādus, dibināt savu biedrību vai meklēt citu apsaimniekotāju, bet vēlāk piedzīt no bijušā apsaimniekotāja negodīgi izlietoto naudu,” iesaka SIA “Liepājas enerģija” valdes loceklis Andris Štāls. “Arī sarunas ar biedrību “Ziemeļu piekraste” bija sarežģītas, bet mēs atradām abām pusēm pieņemamu risinājumu.” A.Štāls informē, ka sarunas turpinās arī ar pārējo “Remaks” apsaimniekoto namu iedzīvotājiem.

Vienošanās par siltumenerģijas parāda par iepriekšējo periodu nomaksas kārtību uz abpusēji pieņemamiem nosacījumiem noslēgta arī ar Kalpaka ielas 66  dzīvokļu īpašnieku biedrību. Tuvāko stundu laikā arī Kalpaka ielas 66 nama iedzīvotāji saņems apkuri, sola uzņēmums. Tā jau ir ceturtā no bijušajām “Remaks” apsaimniekotām mājām, kas ir vienojusies ar SIA “Liepājas enerģija” un var saņemt pakalpojumu.

2012. gada apkures sezonas beigās “Remaks namu serviss” un “Remaks Nami” apsaimniekoja 15 daudzdzīvokļu namus, trīs mājas ir izvēlējušās citu apsaimniekotāju, pārņēmušas parādus un jau saņem siltumu, bet par divām mājām parādi oktobra sākumā tika nomaksāti.

Jau esam stāstījuši, ka apsaimniekotāja “Remaks namu serviss” un “Remaks Nami” nolaidības un ļaunprātības dēļ 11 daudzdzīvokļu namu iedzīvotājiem apkures pieslēgšana ir apdraudēta. Tā kā darbs ar apsaimniekotāju nav devis rezultātu, šobrīd turpinās abpusēji izdevīga risinājuma meklēšana ar namu iedzīvotāju pārstāvjiem.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz