Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

No 28.09. līdz 10.10. Skandi Motors aicina testēt MITSUBISHI L200 – nekur nav jābrauc, L200 atbrauks pats

No 28.09. līdz 10.10. Skandi Motors aicina testēt MITSUBISHI L200 – nekur nav jābrauc, L200 atbrauks pats
27.09.2016 16:20

MML imports

Noslēdzoties vasaras darbu cēlienam un pilnā sparā iesākot rudens darbu sezonu, Skandi Motors piedāvā vienreizēju iespēju izbaudīt testa braucienus ar Mitsubishi L200 Liepājā. Testa braucieniem var pieteikties visi interesenti, kam saimniecībā nepieciešams jauns un uzticams kompanjons. Jau sākot no 28. septembra Skandi Motors pieredzējušie speciālisti aizbrauks līdz pašām namdurvīm un izstāstīs visu par sportisko un eleganto L200, piedāvājot izbraukt slaidu loku pa tuvējiem neceļiem.

 Mitsubishi L200 ir īsts darba zirgs un šobrīd ir piedzīvojis pilnīgi jaunas pārvērtības. Var droši apgalvot, ka L200 ir lielisks palīgs ne tikai rudens darbos, bet arī pikaps, ar kuru jaunajā teātra sezonā savu mīļoto dāmu nav kauns aizvizināt uz izrādi.

 L200 raksturo izteiksmīgs, plūstošs un dinamisks izskats, plašs salons, liela kravnesība (1050 kg) un lieliska manevrētspēja. Konkurentu testa braucienu laikā atzīts – L200 ir mazs apgriešanās rādiuss – 5.9 m, kas ir labākais rādītājs savā klasē un padara šo modeli labi piemērotu arī šaurām pilsētas ielām. Kombinētajā braukšanas režīmā uz 100 km degvielas patēriņš ir tikai 5.2 l, C02 izmešu daudzums 137 g/km.

 Par automobiļa drošību liecina tā izturīgā un spēcīgā šasija, rāmja konstrukcija, kā arī paaugstinātas triecienizturības RISE virsbūve, kas rūpējas par aizsardzību avārijas situācijās. Mitsubishi L200 ir visu riteņu piedziņa un par brauciena pilnīgu drošību parūpēsies starpašu, kā arī bloķējams aizmugurējais diferenciālis, novadot un efektīvi sadalot griezes momentu uz riteņiem. Šis darba zirgs tiek galā ar visu, kas nostājas tā izaicinošajā ceļā. Ne sniegs, ne dubļi, ne bedres to nebiedēs. L200 apvieno visas kārtīgam piepilsētas saimniekam augstu vērtējamas automobiļa īpašības.

 Lai tuvāk vaigā iepazītu nepārspējamo Mitsubishi L200 un arī izmēģinātu tā motora rūkoņu un salona komfortu, Skandi Motors no 28.09. līdz 10.10. uzrunā tieši Tevi un piedāvā unikālu iespēju veikt TESTA BRAUCIENUS tieši Liepājas novada un tuvējās apkaimes sētās. Viss kas jādara – jāsarunā vizītes laiks un L200 būs pie Tavām durvīm!

 Vizītes laikā Skandi Motors pārstāvji pastāstīs ne tikai par L200 veiktspēju, drošību un ērtībām, bet arī par īpašo rudens piedāvājumu.

 Lai pieteiktu testa braucienu un saņemtu plašāku informāciju par piedāvājumu, lūgums zvanīt uz tālr. 63483600, mob. 25440060 vai rakstīt uz e-pastu: [email protected].

 Uzzini vairāk: www.mitsubishi.lv vai meklē https://www.facebook.com/MitsubishiLatvia/

  L200 – izturīgs darbā, stilīgs atpūtā!

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz