Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas Kompleksās sporta skolas treneri: Miloslavskis un Hadarovičs, glābjot savu ādu, nomelno citus

Liepājas Kompleksās sporta skolas treneri: Miloslavskis un Hadarovičs, glābjot savu ādu, nomelno citus
Foto: Egons Zīverts
06.09.2016 16:11

liepajniekiem.lv

Pēdējie R. Miloslavska un J. Hadaroviča publiskie izteikumi ir nepamatoti cēluši neslavu Liepājas Kompleksajai sporta skolai. Mēs, Liepājas Kompleksās sporta skolas treneri, nevaram stāvēt malā un vienkārši noskatīties, kā divi nekaunīgi ļautiņi, būdami domes deputāti, atļaujas atklāti melot par pilsētas sportā notiekošo.

Mēs, Liepājas Kompleksās sporta skolas treneri, esam sašutuši par to, ka mūsu vārdu savās politiskajās spēlēs izmanto Liepājas Pilsētas domes deputāti. Mūs nomelno cilvēki, kuri par darbu sporta skolā nezina praktiski neko.

Mēs zinām, ka R. Miloslavskis un J. Hadarovičs daudzkārt ir aicinājuši savus bijušos partijas biedrus un Liepājas Kompleksās sporta skolas trenerus, audzēkņu vecākus iesaistīties savās personīgajās intrigās un rakstīt apmelojoša satura sūdzības par citiem treneriem un N. Vorobeičiku. R. Miloslavskis un J. Hadarovičs, veikli manipulējot ar cilvēkiem, iesaistījuši savos strīdos arī Saeimas deputātu V. Agešinu. Partijas “Saskaņa” biedri, patriecot no savām rindām R. Miloslavski un J. Hadaroviču, ir iestājušies par godīgu valsts pārvaldi un vēlētājiem doto solījumu izpildi.

Vēlamies atgādināt, ka savulaik tieši N. Vorobeičiks piedāvāja visiem trim deputātiem uzņemties atbildību par notiekošo un nolikt mandātus. Šo priekslikumu R. Miloslavskis un J. Hadarovičs noraidīja.

R. Miloslavskis un J. Hadarovičs ļoti baidās zaudēt siltas vietiņas un tāpēc uztaisīja skandālu preses konferences veidā, ceļot neslavu Liepājas Kompleksajai sporta skolai un nepamatoti aizskarot Saeimas deputāta Valērija Agešina godu. Īpaši smieklīga ir šo abu no “Saskaņas” izmesto darboņu piesegšanās ar Nilu Ušakovu. Tas kārtējo reizi pierāda šo deputātu zvaigžņu slimību un nespēju būt patstāvīgiem.

No minētā secināms, ka  R. Miloslavskis un J. Hadarovičs, ikdienā gūstot savus personīgos labumus, ir attālinājušies no dzīves realitātes, nonākuši atkarībā no Liepājas partijas un pilnīgi aizmirsuši par “Saskaņas” solījumiem. Pirms vēlēšanām šie divi kungi solīja visu visiem. Kad Valērijs Agešins atļāvās atgādināt R. Miloslavskim un J. Hadarovičam par šiem solījumiem, tad viņi sāka publiski dikti apvainoties. Un tagad šīm divām personām ir brīnišķīga iespēja parādīt savu nesavtību, atsakoties no deputātu mandātiem, nepelnītiem amatiem un lielajiem papildu ieņēmumiem, piemēram, Liepājas SEZ Valdē.

Viņu bēdīgi slavenā preses konference liecina par vēlmi spodrināt savu imidžu, bet parastie ļaudis neciena tos, kuri, glābjot savu ādu, nomelno citus. Nav saprotams, kā J. Hadarovičs ar savu pretrunīgo pagātni vispār var uzdrīkstēties spriedelēt un runāt par ētikas normām, cilvēku cieņu.

Neiztur kritiku šo divu deputātu neadekvātais darbības pašnovērtējums. Sabiedrība sen sapratusi, ka vienīgais, ko  R. Miloslavskis un J. Hadarovičs naski apguvuši, – citu cilvēku nopelnu veikla piesavināšanās. Nepārprotamu darbību vērtējumu ir izteikusi partijas “Saskaņa” Liepājas nodaļa, izslēdzot no savām rindām šos kungus. Uzskatām, ka “Saskaņa” ilgtermiņā būs ieguvēja, jo izslēgto deputātu aktivitātes ir tikai darba imitācija. Godīgi un loģiski domājošie cilvēki to visu saprot un redz.

Gribam skaļi paziņot – mēs neesam iebiedēti, kā to paziņo J. Hadarovičs un R. Miloslavskis. Mēs lepojamies, ka strādājam Liepājas Kompleksajā sporta skolā – mūsu direktors rūpējas par treneru darba apstākļiem, skolas sporta bāzēs regulāri tiek veikti remontdarbi, katram sporta veidam regulāri tiek atjaunots sporta inventārs, sporta un mākslas vingrošanas nodaļās tas ir vislabākais un vismodernākais Latvijā. Visi mūsu kolēģi no Latvijas sporta skolām apskauž mūs, jo viņiem nav tādu darba apstākļu un iespēju kā mums.

Gadījumā, ja netiks pārtraukts šis “karš”, piekritīsim izmantot vecāku palīdzību, kas piedāvā iesaistīties “cīņā” ar šiem nekrietnajiem cilvēkiem.

Šāda situācija ir nepieļaujama, un mēs, Liepājas Kompleksās sporta skolas treneri, pieprasām Liepājas domes deputātu R. Miloslavska un J. Hadaroviča demisiju.

Vienlaikus pieprasām R. Miloslavskim un J. Hadarovičam publiski atsaukt nepatiesās ziņas un atvainoties Liepājas Kompleksās sporta skolas treneriem, audzēkņiem, audzēkņu vecākiem, Liepājas Pilsētas domes deputātam N. Vorobeičikam un Latvijas Republikas Saeimas deputātam Valērijam Agešinam.

Liepājas Kompleksās sporta skolas treneri

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz