Ceturtdiena, 28. marts Ginta, Gunda, Gunta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājā notiks informatīvs pasākums dzīvokļu īpašniekiem par mājokļu izīrēšanu tūristiem vasaras sezonā

Liepājā notiks informatīvs pasākums dzīvokļu īpašniekiem par mājokļu izīrēšanu tūristiem vasaras sezonā
Foto: liepajniekiem.lv
04.05.2017 16:03

LETA

Liepājā nākamnedēļ notiks informatīvs pasākums dzīvokļu īpašniekiem, kuriem interesē īpašumu īslaicīga izīrēšana Liepājas viesiem vasaras sezonā, liecina informācija Liepājas pašvaldības mājaslapā.

Pasākuma laikā interesentiem būs iespēja uzzināt par sadarbības un reklāmas iespējām mājokļa popularizēšanai, kā arī par juridiskām niansēm, kas saistās ar dzīvokļu izīrēšanu.

Pašvaldības mājaslapas publikācijā norādīts, ka Liepāju kā vasaras galamērķi mēdz ieplānot viesi no Latvijas, Baltijas reģiona un tālākām valstīm, līdz ar to vasaras laikā kļūst aktuāls jautājums par viesu izmitināšanu pilsētā un tās apkārtnē ne tikai dažādās naktsmītnēs un viesnīcās, bet arī apartamentos. Vienlaikus Liepājas viesu izmitināšanu dzīvokļu īpašnieki saredz kā iespēju papildus nopelnīt.

Ņemot vērā, ka dzīvokļu izīrēšana ir samērā specifisks biznesa veids, tikšanās tiek rīkota, lai Liepājā esošo dzīvokļu īpašniekiem izklāstītu par dzīvokļu īslaicīgas izīrēšanas praktiskajām un juridiskajām niansēm, kā arī klientu piesaisti un problēmu risināšanas aspektiem.

Sarunas laikā Liepājas reģiona tūrisma biroja vadītāja Inta Šoriņa vēstīs par sadarbību ar Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroju, reklāmas iespējām un interneta vietņu “Liepāja Travel.lv” un “Kalendārs Liepāja.lv” izmantošanu.

Tāpat “Booking.com” pārstāve Antra Kasa stāstīs par sadarbību ar populāro rezervēšanas portālu un SIA “Altribute” pārstāvis Andris Lanka dalīsies pieredzē par vairāku apartamentu izīrēšanu Liepājā, kā arī pastāstīs par iespēju klientus piesaistīt ar portālu “Airbnb.com” un “ss.lv”, kā arī citu interneta vietņu starpniecību.

Savukārt atbildes par juridiskiem aspektiem, juridisko statusu, reģistrēšanos un nodokļu nomaksu tikšanās laikā sniegs finanšu konsultante Ieva Naudiņa-Indriekus.

Pasākums notiks 10.maijā plkst.18 Liepājas pilsētas domē, Rožu ielā 5, ēkas otrajā stāvā 226.telpā.

Tikšanos ar dzīvokļu īpašniekiem organizē Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs sadarbībā ar Liepājas apartamentu apsaimniekotajiem.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz