Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

LPA seminārs ”Jauno mediju mākslas vide Liepājā”

LPA seminārs ”Jauno mediju mākslas vide Liepājā”
19.02.2007 10:44

0

Atslēgvārdi

Liepājas Pedagoģijas akadēmijas (LPA) Mākslas pētījumu laboratorija 23. februārī plkst. 11.00 203. telpā organizē semināru ”Jauno mediju mākslas vide Liepājā”, kura mērķis ir uzsākt pašreizējās situācijas izpēti jauno mediju mākslas jomā Liepājā un veicināt uz sadarbību balstītu jauno mediju mākslas vides veidošanu un dinamisku attīstību pilsētā. Semināru atbalsta Liepājas pilsētas Kultūras pārvalde.

No 2007. gada 1. septembra Liepājas Pedagoģijas akadēmija ir plānojusi realizēt jaunu akadēmiskā bakalaura studiju programmu ”Jauno mediju māksla” un uzsākt aktīvu pētniecības darbību jauno mediju kultūras jomā. Nākotnē paredzēts izstrādāt arī maģistra un doktora studiju programmas.

Lai nodrošinātu izglītības kvalitāti, sekotu līdz jauno tehnoloģiju attīstībai un radoši un aktīvi piedalītos jauno mediju mākslas, kultūras un izglītības attīstības procesos vietējā un starptautiskā līmenī, LPA mediju laboratorijas pētnieki vēlas iesaistīt šajā darbā jauno mediju māksliniekus, pētniekus, mediju aktīvistus, kuratorus, pasniedzējus no Latvijas un ārvalstīm un veidot ar tiem radošu sadarbību. Tikpat svarīgi ir veidot sadarbību lokālā – Liepājas mērogā.

Seminārā paredzēts iepazīstināt ar LPA vīziju par jauno mediju mākslas izglītības attīstību (Dr.art. A. Druvaskalne-Urdze, zin. asist. S. Mazika), informēt par jauno mediju mākslu, aktuāliem mediju kultūras procesiem, projektiem un vidi (Jauno mediju kultūras centrs RIXC, R. Šmits, R. Šmite), kā arī apspriest sadarbības iespējas un ieskicēt sadarbības modeli. Semināru vadīs mācību organizācijas un projektu vadības konsultāciju uzņēmuma ”ICD Riga” direktors Toms Urdze.

Ieva Dzerkale,
LPA ISA daļas sabiedrisko attiecību speciāliste
  

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz