Trešdiena, 1. maijs Ziedonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Deju studijā “Glamorous dance” notiks atvērto durvju dienas

Deju studijā “Glamorous dance” notiks atvērto durvju dienas
04.09.2012 09:32

Atslēgvārdi

Mūsdienu deju studijā “Glamorous dance” ir sākusies jaunā deju sezona. Aicinot jaunus dejot gribētājus, kā arī profesionāļus, nedēļas garumā no 10. līdz 14. septembrim notiks atvērto durvju dienas, informē “Glamorous dance” vadītāja Laura Giptere.

Savukārt nedēļas beigās – 15. septembrī – notiks sezonas atklāšanas ballīte Rīgā, kurā aicināti piedalīties visi, kas nolēmuši pievienoties “Glamorous dance” sastāvam.

“Kā jau ierasts daudziem septembris ir sākums dažādu aktivitāšu apgūšanai un talantu attīstīšanai. Arī mēs uzsākam kārtējo sezonu – uzņemšana notiek jau no 3. septembra. Lai dotu iespēju interesentiem Rīgā, Liepājā un Ventspilī bez maksas iepazīties ar “Glamorous dance” piedāvājumu, rīkojam atvērto durvju dienas, kuru ietvaros dejotāji ar pieredzi un iesācēji varēs apmeklēt vienu bezmaksas nodarbību katrā mūsu piedāvātajā nodarbību veidā,” vēsta L.Giptere. “Tie ir laikmetīgā deja, šova deja, street dance, karsējmeitenes un klasiskās dejas (baleta) pamati, kā arī šīs sezonas jaunumi – mūsdienu dejas brīvā laika grupa un veselības vingrošana.”

Deju studijas vadītāja Laura Giptere: “Bieži sastopamies ar jauniešiem un pieaugušajiem, kuri baidās uzsākt dejot dēļ savas nepārliecinātības. Bieži neticēšana saviem spēkiem attur cilvēkus pat pamēģināt. Es aicinu ikvienu izmantot šo iespēju un atnāk uz bezmaksas nodarbībām, lai pārliecinātos, ka no dejas nav jābaidās un ka iemācīties skaisti dejot ir katra cilvēka spēkos.”

Plašāka informācija par iepazīšanās nodarbībām atrodama šeit: http://www.glamorous.lv/content/atv%C4%93rto-durvju-ned%C4%93%C4%BCa-0
Nodarbību grafiks:
http://www.glamorous.lv/lapa/grafiks.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz