Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

SIA “Emme Latvia” astoņu mēnešu laikā sasniedz 625 tūkstošus eiro apgrozījumu

SIA “Emme Latvia” astoņu mēnešu laikā sasniedz 625 tūkstošus eiro apgrozījumu
06.09.2012 11:51

Pirmajos 8 darbībasmēnešos SIA “Emme Latvia” ir pierādījuši, ka ideja par itāliešu kompanjonu piesaisti ir izrādījusies veiksmīga. Uzņēmums informē, ka tā apgrozījums šinī laikā ir sasniedzis 625 tūkstošus eiro.

No Itālijas atvestās iekārtas dod iespēju Liepājā ražot modernas un konkurētspējīgas izšūtās mežģīnes. SIA “Emme Latvia” mārketinga un pārdošanas daļas vadītāja Inga Āreniece-Podiņa norāda, ka tirgus pieprasa aizvien greznākas izšūtās mežģīnes.

SIA “Emme Latvia” produkciju pasūta veļas šūšanas uzņēmumi gan austrumu, gan rietumu tirgū. Aptuveni 80% no saražotā izšuvuma šobrīd tiek eksportēti, bet 20% paliek vietējā tirgū. Uzņēmuma ražoto produkciju ir iecienījuši arī Liepājas veļas ražotāji.

Jūlija sākumā  SIA “Emme Latvia” kopīgā stendā ar “Lauma Fabrics” piedalījās vadošajā audumu ražotāju izstādē “Intefiliere Paris 2012”, kur prezentēja savu jaunāko kolekciju.

Kā iepriekš ziņots, SIA “Emme Latvia” ir “Lauma Fabrics” un Itāliešu uzņēmēju “Gianluigi Locatelli” un “Antonio Solinas” kopuzņēmums, kas tika dibināts 2011. gada novembrī.

Sia “Emme Latvia” īrē telpas no “Lauma Fabrics”, kā arī izmanto uzņēmuma ražotos pavadmateriālus un apdares pakalpojumus. “Emme Latvia” šobrīd nodarbina 27 darbiniekus, un ir plānots darbinieku skaitu palielināt. Uzņēmuma ražošanas process notiek Liepājā, bet dizaini tiek izstrādāti Itālijā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz