Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Nācijās” aizrūca līdz 14. vietai

“Nācijās” aizrūca līdz 14. vietai
02.10.2012 07:02

Latvijas motokrosa izlase ar grobiņnieku Lauri Freibergu sastāvā, ir izcīnījusi augsto 14. vietu pasaules Nāciju motokrosā, kas norisinājās Beļģijā.

Pēdējā laikā Latvijas izlases sastāvs vairāku vadošo pilotu traumu dēļ bija būtiski mainījies, bet uz Beļģiju devās Lauris Freibergs (“Open” klase), Dāvis Ivanovs (MX1) un Roberts Justs (MX2). Laurim šajās sacensībās bija iespēja braukt ar savainotā Augusta Justa motociklu, ar kuru viņš piedalās pasaules čempionātā.

Savā pirmajā braucienā, kurā startēja MX2 un “Open” klases piloti, Lauris ieņēma 26. vietu, kopējā braucienā ar MX1 braucējiem, grobiņnieks bija 20. pozīcijā, bet savas klases kopvērtējumā Lauris ierindojās 12. vietā. D. Ivanovs MX1 klasē bija 16. pozīcijā, bet R. Justs bija devītais MX2 klasē. Kopvērtējumā Latvijas izlase ar 120 punktiem izcīnīja 14. vietu 33 valstu ieskaitē, un tas ir viens no mūsu izlases pēdējo gadu teicamākajiem sasniegumiem. Piemēram, pērn Latvija arī ar Lauri Freibergu sastāvā, kopvērtējumā ierindojās tikai 22. vietā.

Par čempionvienību pirmo reizi vēsturē kļuva Vācija, kas apsteidza Beļģiju un ASV, bet tradicionāli spēcīgā Igaunija izcīnīja augsto 7. vietu.

Andris Sudmalis,
“Kuzremes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz