Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas amatieru čempionāts telpu futbolā uzņem apgriezienus

Svētdien, 15. janvārī, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās kārtējās Liepājas pilsētas amatieru telpu futbola čempionāta spēles, informē čempionāta organizatore Sanda Iesalniece.

Liepājas amatieru čempionāts telpu futbolā uzņem apgriezienus
Foto: Publicitātes
16.01.2023 13:12

liepajniekiem.lv

Kā pirmās laukumā devās B līgas vienības ”SLV pluss” un ”A.B.A.kompānija/Latiron”.

Lai gan abām komandām vairākas izcilas vārtu gūšanas iespējas, spēles rezultāts nemainījās visas cīņas laikā, rezultējoties ar bezvārtu neizšķirtu un pa punktam katrai no komandām.

”FTS Baltic” un ”TEM/LVAGROO” cīņa izvērtās īpaši sīva, bet spēles beigu rezultāts 5-4 par labu ”TEM/LVAGROO”.

Jāatzīmē, ka neviena no komandām ilgstoši nebija vadībā visas spēles laikā – komandas nemitīgi apmainījās ar vārtu guvumiem.

Foto: Publicitātes

B līgas līderi ”RT Metāls” savus spēkus mēroja ar līgas pastarīti ”Vaiņode/Daiļrade koks”.

Lai gan rezultāts 3-0 par labu ”RT Metāls”, tomēr jāatzīmē arī vaiņodnieku aktīvie uzbrukumi, kas gan nerezultējās ar vārtu gūšanu.

Dienas galvenā spēle tika aizvadīta starp ”Medze/BL Serviss” un ”Priekule/Ruģi” komandām. Emocijām pārbagātā spēlē, spēles 23.minūtē šķietami pārliecinošā vadībā ar 6-2 bija ”Priekule/Ruģi” spēlētāji.

Līdz spēles beigu signālam bija atlikuās septiņas minutes un ”Medze/BL Serviss” nebija nokāruši galvas – septiņu minūšu laikā gūti četri bezatbildes vārti, kas nozīmēja to, ka, spēlei noslēdzoties rezultāts uz tablo vēstīja 6-6.

Jāuzteic ”Medze/BL Serviss” spēlētājs Jevgeņijs Koršakovs, kas spēles laikā guva trīs vārtus, izceļoties ar pirmo hat-trick šajā sezonā tieši A līgas komandu starpā.

Foto: Publicitātes

Ar četriem gūtiem vārtiem A līgas rezultatīvāko spēlētāju galvgalī pašlaik atrods Dans Hūns (”FTS Baltic”), kam pa pēdām gan seko trīs vārtus guvušie Valdis Nicis (”FK Nīca/OtankiMill”), Ričards Auznieks un Eduards Egle (abi ”Priekule/Ruģi”) un Jevgeņijs Koršakovs (”Medze/BL Serviss”).

B līgas rezultatīvākā spēlētāja līderpozīcijās jau divus hat-trick guvušais Roberts Palapis (”Liepaja Beach cafe”), trīs vārti Edijam Roķim (”RT Metāls”), bet pa diviem vārtu guvumiem – Jurim Bučokam, Ruslanam Balikam (abi ”RT Metāls”), Imantam Moskovecam (”A.B.A.kompānija/Latiron”) un Jānim Kļaviņam (”FK Zvejnieks”).

Saistītie raksti

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz