Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Potīti sadziedējušais Porziņģis atgriezies “Wizards” ierindā

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Vašingtonas “Wizards” pavēstījusi, ka latviešu garais spēlētājs Kristaps Porziņģis būs pieejams nākamās nakts spēlei pret Sanantonio “Spurs”. Ja dosies laukumā, viņš atgriezīsies pēc deviņu dienu pārtraukuma – pat agrāk par sākotnēji piesauktajām divām nedēļām.

Potīti sadziedējušais Porziņģis atgriezies “Wizards” ierindā
Foto: Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix
30.01.2023 02:34

sportacentrs.com

Pirms astoņām dienām Kristaps Porziņģis ar 17 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām palīdzēja Vašingtonas “Wizards” mājās ar 138:118 sakaut Orlando “Magic” un tikt pie otrā panākuma pēc kārtas, taču trešā ceturkšņa vidū sastiepa potīti un priekšlaikus pameta spēli.

Porziņģa oficiālais statuss tika noteikts “atgriešanās kuru katru dienu”, bet ESPN lēsa, ka atgriešanās laukumā varētu notikt pēc divām nedēļām.

Porziņģis savainojumā iedzīvojās tieši pirms piecu spēļu izbraukuma un potenciālās atgriešanās spēles Dalasā. Liepājnieka prombūtnē sākumpieciniekā iekļuva Korijs Kisperts, bet “Wizards” turpināja uzvarēt, pārspējot arī Dalasas “Mavericks” (127:126), Hjūstonas “Rockets” (108:103) un Ņūorleānas “Pelicans” (113:103), uzvaru sēriju pagarinot līdz piecām un ar bilanci 23-26 pakāpjoties uz devīto vietu Austrumu konferencē.

Izbraukumu “Wizards” pabeigs ar spēlēm pret konferenču pastarītēm Sanantonio “Spurs” un Detroitas “Pistons”.

27 gadus vecais Porziņģis šosezon 41 spēlē un vidēji 32,6 minūtēs sakrājis 22,1 punktu, 8,8 atlēkušās bumbas, 2,4 rezultatīvas piespēles, 1,5 bloķētus metienus un 2,2 kļūdas – gandrīz identiskus rādītājus, kādi viņam pavasarī bija pēc maiņas darījuma. 

NBA karjerā Porziņģis aizvadījis 378 spēles, tikai vienā nav gājis starta pieciniekā un vidēji 31,0 minūtēs ticis pie 19,2 punktiem, 8,0 atlēkušajām bumbām, 1,7 rezultatīvām piespēlēm, 1,5 bloķētiem metieniem un 2,2 kļūdām.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz