Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas Universitāte aicina iesaistīties Karjeras nedēļas pasākumos

Liepājas Universitāte aicina iesaistīties Karjeras nedēļas pasākumos
16.11.2012 13:38

No 26. līdz 30. novembrim vienlaicīgi piecās Latvijas pilsētās – Liepājā, Ventspilī, Rēzeknē, Daugavpilī un Valmierā – Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) sadarbībā ar izglītības pārvaldēm, skolām un vietējiem uzņēmumiem rīko “Karjeras nedēļu”, vēsta Aira Klampe LiepU Karjeras konsultante.

Pasākumu programma katrā pilsētā ir atšķirīga. Karjeras nedēļas” laikā jaunieši tiek aicināti tikties ar dažādu profesiju pārstāvjiem, karjeras konsultantiem, doties ekskursijās uz uzņēmumiem, piedalīties spēlēs un konkursos, lai gūtu labāku izpratni par dažādām profesijām, savām spējām un interesēm.

Liepājā šajā nedēļā norisināsies vairāk nekā 70 dažādi pasākumi, kas notiks šādu ciklu ietveros: “Iepazīsti profesiju”, “Iepazīsti sevi”, “Gūsti pieredzi”, “Esi uzņēmīgs”, “Zini informācijas resursus”, “Mācies palīdzēt savam bērnam izvēlēties karjeru”.

Karjeras nedēļas organizēšanā aktīvi piedalās arī Liepājas Universitātes (LiepU) mācībspēki un studenti, piedāvājot skolu jauniešiem un citiem interesentiem gan nodarbības un lekcijas, gan studentu darbu prezentācijas, gan arī iesaistoties Karjeras nedēļas  noslēguma pasākuma aktivitātēs. Pasākuma norisi LiepU koordinē karjeras konsultante Aira Klampe.

26. novembrī LiepU lektore Ērika Gintere vadīs nodarbībuInteresentiem par psihologa profesiju – ar un bez maizes garozas”, bet LiepU Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Inga Pūre – nodarbību  “Sabiedriskās attiecības – kas tas?”, kurā jauniešiem būs iespēja izzināt sabiedrisko attiecību būtību un nepieciešamību. Savukārt informāciju par mājas lapu (web lapu) izveides aspektiem sniegs studiju programmas “Jauno mediju māksla” studenti Valters Grišāns, Reinis Anziķis un Aivis Gailītis nodarbībā “WEB lapu izveide. FLASH lietošana mājas lapās. Maketēšanas pielietošana vidusskolā”. Tiem, kurus interesē eksakto zinātņu joma, ir vērts piedalīties šādās Eksakto zinātņu stundās – “Dari pats!”, “Matemātika ikdienā”, “Fizikas eksperimenti”, “Izglītojošās datorspēles” un “Apstrādā savu foto!”.

28. novembrī LiepU Projektu daļas vadītāja Ata Egliņa – Eglīša nodarbībā “@nakotnesprofesija” jaunieši analizēs esošo kompetenču piemērotību un atbilstību nākotnes profesijām. Pasniedzējas Sandras Okuņevas nodarbībā “Publiskā runa un prezentācija: ieteikumi vizuālās prezentācijas noformēšanai” tiks apskatīti galvenie runas un vizuālās prezentācijas sadarbības aspekti un pamatprincipi runas satura vizualizēšanai, bet LiepU karjeras konsultante Aira Klampe lekcijā “Klikšķa attālumā” informēs par virtuālām vietnēm karjeras atbalstam un studiju izvēlei.

Viss pasākumu kalendārs apskatāms Liepājas Izglītības pārvaldes mājas lapā http://www.lip.lv/a968/aktualitates/karjeras-nedela-skolenus-iepazistinas-ar/, bet reģistrēties uz interesējošo pasākumu iespējams šeit: http://www.registrejies.lv/public/. Pieteikties iespējams arī pie pasākuma atbildīgajiem, zvanot vai sūtot e-pastus (adreses un kontaktus skatīt Izglītības pārvaldes mājas lapā www.lip.lv sadaļā ” Karjeras nedēļa”). 

Vairāk par Karjeras nedēļas pasākumiem skatīt šeit: www.liepu.lv (sadaļā “Jaunumi”); http://www.facebook.com/KarjerasNedela;

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz