Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Klubā “Big7” notiks atlases kārta konkursam “Club Dance Queen & Club Dance King 2013”

Klubā “Big7” notiks atlases kārta konkursam “Club Dance Queen & Club Dance King 2013”
22.01.2013 12:27

Atslēgvārdi

16. februārī klubā “Big7” notiks atlases kārtas konkursam “Club Dance Queen & Club Dance King 2013”. Tā lielais fināls notiks 23. februārī festivālā “Erots 2013”, apstiprina festivāla pārstāve Monta Serdāne.

Festivālā “Erots 2013” 23. februārī notiks iespaidīgs un enerģisks pirmā starptautiskā club dance konkursa “Club Dance Queen & Club Dance King 2013” lielais fināls, kurā par uzvaru cīnīsies dejotāji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Vācijas. Janvārī un februārī Latvijas reģionos notiks konkursa atlases kārtas, kurās ir aicināti piedalīties 18 līdz 28 gadus jauni puiši un meitenes.

Reģionālajās atlases kārtās piedalās visi pretendenti, kas piesakās dalībai konkursā. Katrs dalībnieks konkursā piedalās ar vienu priekšnesumu – club dance dejas improvizāciju klubu mūzikas pavadījumā.

No katras reģionālās atlases kārtas katrā kategorijā tiek izvēlēti 4 labākie dalībnieki (1 meitene un 1 puisis profesionāļu kategorijā un 1 meitene un 1 puisis amatieru kategorijā), kas varēs piedalīties konkursa reģionālajā finālā. Latvijas reģionālais fināls notiks 22. februārī Ķīpsalas hallē.

Kā jau minēts, tad Liepājas atlases kārta notks klubā “Big7” 16. februārī. Dalība konkursā ir bez maksas.

Konkursā var piedalīties jaunieši (18–28 gadi), kuri vēlas demonstrēt savu club dance dejotprasmi. Dalību konkursā var pieteikt divās kategorijās: profesionāli dejotāji un dejotāji amatieri.

Gaidīts ir ikviens dejotājs, kurš klubu mūzikas pavadījumā vēlas demonstrēt savu dejas prasmi, stilu, seksualitāti un plastiku. Konkursa mērķis ir atklāt jaunus club dance stila dejotājus, izcelt talantīgākos, kā arī sekmēt pieredzes apmaiņu un sadarbību ar izklaides industrijas pārstāvjiem.

Savam priekšnesumam dalībnieki var izvēlēties sev atbilstošāko club dance stilu – no hip-hop, house vai break līdz waacking vai go-go stilam.

1. vietas ieguvēji – “Club Dance Queen  2013” un “Club Dance King 2013” – katrs balvā saņem apmaksātu 11 dienu ceļojumu divām personām uz Horvātiju no tūrisma uzņēmuma “Prieks tūre”.

Deju skola “Leona” dāvā bezmaksas meistarklasi konkursa dalībniekiem. Bezmaksas club dance deju stila meistarklasi deju skolā “Leona” konkursa dalībniekiem piedāvā horeogrāfe Jekaterina Novokreščenniha, kura ir piedalījusies TV šovā “Dejo nost” un “Latvijas Zelta talanti”. Club dance nodarbībās horeogrāfe dalīsies ar savu pieredzi un padomiem, lai palīdzētu ikvienam spert soli tuvāk uzvarai.

Meistarklases notiks 26. janvārī plkst. 16.00 un 2. februārī plkst. 16.00. Nodarbību ilgums – 1 stunda. Apmeklēt meistarklasi var ikviens konkursa dalībnieks, kurš ir reģistrējis savu dalību konkursa mājaslapā un aizpildījis reģistrācijas anketu.

Konkursa finālā katrā kategorijā tiks izvēlēti 2 uzvarētāji – puisis un meitene, kas iegūs titulus Club Dance Queen un Club Dance King (profesionāliem dejotājiem) un Club Dance Princess un Club Dance Prince (amatieriem). Konkursa balvu fonds sastāv no naudas balvas, ceļojuma, diplomiem un piemiņas dāvanām, specbalvām, kā arī kontraktiem jeb iespējām uzstāties prestižos naktsklubos Vācijā un Šveicē.

Lai pieteiktos deju konkursam, jāaizpilda reģistrācijas anketa konkursa mājaslapā clubdance.lv. Pieteikuma anketas tiek pieņemtas līdz 7. februārim.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz