Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kā tikt pie kvalitatīva tetovējuma?

6. aprīlī plkst 12.00 tetovēšanas studija “Tinte un Kafija” tetovētāji organizē izglītojošu sarunu pēcpusdienu tiem cilvēkiem, kuri plāno tetovēties, kā arī tiem, kuriem interesē, kā iegūt kvalitatīvu pakalpojumu.

Kā tikt pie kvalitatīva tetovējuma?
28.03.2024 11:11

Apmaksāta informācija

Pasākums norisināsies semināra formā, kur uz ekrāna būs skatāmi paraugi un vairāki tetovētāji stāstīs par svarīgāko, skaidros, kas definē kvalitatīvu pakalpojumu un kā izvēlēties sev piemērotāko tetovētāju.

Aspektu ir daudz, piedāvājums ir plašs, taču ir svarīgi zināt, ka tetovētājs neatstās rētas un lai vēlamā tetovējuma dizains komplimentē tā nēsātāja ķermeņa līnjām. Arvien vairāk ikdienā darbā redzam, ka daudzi jaunie tetovēšans meistari nesaprot, ko dara, cik dziļi ādā durt. Cilvēki nāk ar sarētotiem tetovējumiem, zemādas izplūdumiem un tas paliek kaitīgi veselībai, jo tinte zemādā brīvi klejo.

”Mēs organizēsim nelielu semināru cilvēkiem, kuriem ir interese par tetovēšanu, taču jautājumu ir vairāk, nekā īsā un sausā informācija Google spēj sniegt atbildēs,” ar plānoto pasākumu iepazīstina tetovētājs Matīss.

”Daudzo gadu garumā mums ir sakrājies liels apjoms ar informāciju, kuru esam gatavi dot tālāk interesentiem. Pasākums būs aptuveni divu stundu saruna un pēc tam dalībniekiem būs iespēja uzdot visus sev interesējošos jautājumus.”

Pasākuma dalības maksa 10 eur.

Uz vietas būs iespējams uzdot visus sev interesējošos jautājumus. Pieteikšanās uz vietas “Tinte un Kafija” Lielajā ielā 7. Vietu skaits ierobežots.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz