Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

4×4 Igaunijā

4×4 Igaunijā
06.06.2007 17:59

0

Atslēgvārdi

Dāvis Līvs notikušajā Igaunijas atklātajā čempionātā piedalījās gan 125 kubikcentimetru, gan “Open” klasē. Gluži kā lāsts jaunajam liepājniekam šosezon seko ceturtās vietas – šo pozīciju viņš ieņēma arī visos četros braucienos Igaunijas čempionāta posmā. 125 kubikcentimetru klasē D.Līvs arī kopvērtējumā ierindojās uzreiz aiz pjedestāla, bet “Open” klases kopvērtējumā Liepājas sportistam tomēr izdevās izcīnīt godalgoto 3.vietu.

Salīdzinot Dāvja braucienus abās sacensību dienās, ir pamanāms, ka “Open” klasē liepājniekam mačus izdevās aizvadīt stabilāk – līdz 4.vietai abu braucienu finišā sportists aizkļuva attiecīgi no sestās un piektās pozīcijas startā, tiesa otrajā mūsējam palīdzēja arī brauciena līdera izstāšanās.

Savukārt 125 kubos, it īpaši pirmajā braucienā, jaunieti atkal pievīla starts, tomēr, kā jau tas nereti ir novērots, Līvam, sīvi cīnoties visa brauciena laikā, atkal izdevās pietuvoties vadošos sportistu grupai.

Šīs nedēļas nogalē liepājnieks dosies uz Madonu, kur norisināsies Latvijas motokrosa čempionāta posms. Tik skaļi vārdi, kā Lauris Freibergs un Tanels Leoks šoreiz Latvijas trasē nav gaidāmi, taču paredzams, ka vietējo braucēju konkurenti jau tradicionāli varētu būt mūsu ziemeļu kaimiņi.

Visos četros braucienos Dāvis Līvs ierindojās 4.vietā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz