Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Papildināts – “Liepājas lauvas” uzvar Gulbenē

Papildināts – “Liepājas lauvas” uzvar Gulbenē
14.10.2007 13:09

0

Nedēļas nogalē pirmo uzvaru Latvijas Basketbola līgā izcīnījis BK “Liepājas lauvas”, kas izbraukumā ar 76:57 (13:13, 26:19, 17:10, 20:15) pārspēja “Bumerangs/Gulbene/ASK” basketbolistus. Pēc iepriekš LBL savā laukumā zaudētās spēles cīņā ar “VEF/Rīga” basketbolistiem liepājniekiem nebija daudz laika pārdomām, jo drīz vien “Liepājas lauvas” devās uz Gulbeni.

Šķiet, ar šīm pāris dienām pietika, lai izdarītu pareizos secinājumus, jo spēles pirmās minūtes viesiem padevās patiešām veiksmīgas – lauvas izvirzījās vadībā ar 9:0. Spēles pirmajā pusē iegūt solīdu pārsvaru gan mūsējiem neļāva Agris Kazāks, kurš pēc īsa brīža līdzsvaroja rezultātu, realizējot trīs tālmetienus. Neilgi pēc tam laukuma saimnieki pat pamanījās izvirzīties vadībā, taču mača turpinājumā notikumus laukumā diktēja liepājnieki.

Jāteic gan, ka viesiem šajā spēlē kliboja metienu precizitāte, taču šo mīnusu lauvas ļoti veiksmīgi kompensēja ar cīņu zem groziem, kur saimniekoja Stīvs Ričs, Jānis Graudiņš un Jevgēņijs Kosuškins, kā arī mazie vairākkārt labi iesaistījās cīņā par atlēkušajām bumbām. Beigu daļā ne vienai, ne otrai komandai pārņemt iniciatīvu savās rokās nesanāca, tomēr nepilnas trīs minūtes līdz tiesnešu finālsvilpei mūsējie pārsvaru palielināja vēl vairāk. Rezultatīvākais “Liepājas lauvu” rindās bija Jevgēņijs Kosuškins ar 20 gūtiem punktiem, Mareks Jurevičus šoreiz sameta 12, bet Salvja Mētras kontā – 11 punktu.

Jāatzīmē, ka šo spēli mūsējie iesāka ar izmaiņām starta piecniekā – laukumā devās Stīvs Ričs, Jevgēņijs Kosuškins, Artūrs Štālbergs, Mareks Jurevičus un Renārs Zeltiņš, bet šajā spēlē uz rezervistu soliņa Armands Misus atstāja Māri Citskovski. Misus pēc mača bija apmierināts ar spēlētāju pašatdevi aizsardzībā, it īpaši izceļot basketbolistu spēli cīņā par atlēkušajām bumbām, kur liepājnieku pārsvars bija ievērojams – 42:27.

Nākamo maču BK “Liepājas lauvas” aizvadīs sestdien pulksten 17, kad SEB Baltijas Basketbola līgas ietvaros savā laukumā uzņems Tartu klubu “Fausto”.

 

Līdz šim savu veiksmīgāko spēli “Liepājas lauvu” rindās Gulbenē aizvadīja Salvis Mētra, gūstot 11 punktu un izcīnot septiņas atlēkušās bumbas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz