Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Policija notver trīs laupītājus

Policija notver trīs laupītājus
Foto: liepajniekiem.lv
05.02.2014 13:31

liepajniekiem.lv

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki atklājuši divus noziedzīgus nodarījumus, kas norisinājās janvāra mēnesī Liepājā un kuros cieta divas sievietes, informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

Viens no notikumiem 28. janvārī risinājās Siguldas ielā – sirmgalve devās mājup no veikala, kad pie mājas kāds nepazīstams vīrietis uzrunāja kundzi un piedāvāja iepirkumu maisiņus palīdzēt uznest līdz dzīvoklim. Tas izdarīts un vīrietis devies prom, taču vēlāk viņš atgriezies un nolaupījis sievietei naudu un mobilo telefonu. Policija ir aizturējusi vainīgo – 1974. gadā dzimušu vīrieti, viņš notikušajā savu vainu arī atzinis. Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta 1.daļas par laupīšanu.

Līdzīgs gadījums norisinājies šā gada 4. janvārī – Ganību ielā divi vīrieši uzbrukuši kādai 1957. gadā dzimušai sievietei, izrāvuši viņai no rokām somu un aizbēguši.  Abas personas, kas dzimušas 1995. un 1989. gadā, aizturētas un savu vainu nodarītajā atzinušas pilnībā. Par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta 2.daļas par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Izmeklēšana turpinās.

“Policija aicina cienījama gadagājuma ļaudis pievērst uzmanību šādiem gadījumiem un atcerēties, ka svešinieks, kurš uzdodas par palīgu, pēc brīža var kļūt pāridarītājs,” brīdina S.Šteinberga.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz