Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Verpakovskis karjeru turpinās Spānijas klubā Vigo “Celta”

Verpakovskis karjeru turpinās Spānijas klubā Vigo “Celta”
18.08.2008 16:54

Atslēgvārdi

Latvijas futbola valstsvienības uzbrucējs Māris Verpakovskis savu karjeru turpinās Spānijas otrās spēcīgākas līgas klubā Vigo “Celta”, vēsta Ukrainas mediji. Pirmdien kļuva zināms, ka Ukrainas klubs Kijevas “Dinamo” atteicās no Verpakovska pakalpojumiem, tāpēc futbolists pārcēlās uz Spāniju. “Es būtu priecīgs atgriezties Splitā – pilsētā, kura man ļoti iepatikās un kurā arī līdzjutēji silti mani uzņēma,” citēts Verpakovskis.

“”Hajduk” komandai es paliku “parādā”, jo savainojuma dēļ ļoti maz spēlēju. Taču Splitas vienība klusēja un es pieņēmu Vigo “Celta” piedāvājumu.”

Pagājušajā sezonā “Celta” vienība Spānijas otrajā spēcīgākajā līgā ierindojās 16.vietā 22 komandu konkurencē. 42 aizvadītajos mačos klubs izcīnīja 13 uzvaras, piedzīvoja 16 zaudējumus, bet vēl 13 spēlēs cīnījās neizšķirti. Kopumā “Celta” nopelnīja 52 punktus.

28 gadus vecais Verpakovskis Spānijā spēlēja jau no 2006.gada decembra līdz 2007.gada jūnijam, kad spēlētāju bija izīrējis Spānijas augstākās līgas klubs “Getafe”. Komandas sastāvā Latvijas spēlētājs aizvadīja 12 spēles un guva vienus vārtus. Tomēr pēc īres termiņa beigām spāņi nebija gatavi izpirkt Verpakovska līgumu. Latvijas uzbrucējam līgums ar Kijevas “Dinamo” bija spēkā uz vēl vienu gadu.

Pagājušajā gadā Verpakovskis bija izīrēts Horvātijas komandai Splitas “Hajduk”, kuras sastāvā viņš aizvadīja 18 mačus, gūstot piecus vārtus.

Jau ziņots, ka šī gada aprīlī Verpakovskim tika konstatēts kājas lūzums, kuru viņš guva Horvātijas kausa izcīņas pusfināla spēlē, kurā Splitas “Hajduk” cīnījās neizšķirti 1:1 ar “Varteks” komandu.

Jau ziņots, ka interesi par Verpakovski izrādīja arī Azerbaidžānas čempionvienība Baku “Inter”, ar kuru līgumu uz vienu gadu parakstīja Latvijas izlases pussargs Andrejs Rubins.

Latvijas valstsvienībā Verpakovskis ir aizvadījis 70 spēles, gūstot 23 vārtus, un ir visu laiku rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs.

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz