Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina uzņēmējus pieteikties dalībai ”Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016”

Aicina uzņēmējus pieteikties dalībai ”Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016”
02.03.2016 16:54

liepajniekiem.lv

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Liepājas pilsēta aicina pieteikties uzņēmējus dalībai ”Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016”, kas notiks no 27.līdz 28.maijam LiepājasOlimpiskajā centrā, portālam vēstīja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras sabiedrisko attiecību konsultante Rūta Grikmane.

Viņa stāsta, ka

pasākuma ietvaros plānots sapulcināt vairāk nekā 150 dalībniekus no visa Kurzemes reģiona, lai piedāvātu izklaidējošu, informējošu un prieku raisošu pasākumu aptuveni 15 000 apmeklētājiem: ”Izstāde ļaus iepazīties ar Kurzemes reģiona uzņēmējiem, piedāvājot apskatīt klātienē ražotāju produkciju un novērtēt vietējo pakalpojumu sniedzējus.”

”Pēdējo gadu laikā mēs esam bijuši liecinieki laikam, kad visas valsts ekonomikā ir notikusi pārkārtošanās un pielāgošanās jaunajiem uzņēmējdarbības aspektiem. Mēs to redzam Liepājā – nozares, kas līdz šim likās nesatricināmas un stabilas, ir piedzīvojušas smagus pārbaudījumus, taču daudzas arī atradušas iespējas un idejas, kā pielāgoties jauniem tirgiem, jaunai produkcijai un jaunai domāšanai. Šādas izstādes ir lieliska iespēja gan pašiem uzņēmējiem pastāstīt par sevi, gan arī apmeklētājiem iepazīt dažādo un pārsteidzošo ražošanas un pakalpojumu klāstu, ko piedāvā mūspuses uzņēmēji,” ir pārliecināts Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks.

Savukārt sadarbībā ar laikrakstu ”Dienas Bizness” norisināsies Biznesa iespēju forums, kurā tiks apskatīti vairāki aktuāli temati, piemēram, eksporta veicināšana un plašās iespējas dažādās mērķa valstīs. Uzņēmēji saņems noderīgu informāciju, paplašinot uzņēmējdarbības attīstības iespējas gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

”Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016” apmeklētājus priecēs arī kultūras programma, kurā būs iespējams izbaudīt zīmola ”Latvijas Labums” aktivitātes, kā arī visa Kurzemes reģiona kolektīvu uzstāšanās, piedāvājot atraktīvu un patīkamu kultūras devu. Kā neatņemama pasākuma sastāvdaļa pašmāju produkcijas cienītājiem būs arī ”Latvijas Labums” degustācijas, kā arī mājražotāju un amatnieku tirdziņš pie pasākuma norises vietas.

Ikviens uzņēmējs aicināts savu dalību pieteikt e-pastā [email protected] vai zvanot pa tālruņiem 63429019 vai 29441684.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz