Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina izteikt viedokli par koku ciršanu stadiona “Daugava” rezerves laukuma teritorijā

Aicina izteikt viedokli par koku ciršanu stadiona “Daugava” rezerves laukuma teritorijā
Foto: Publicitātes
18.03.2016 10:21

liepajniekiem.lv

No 18.marta līdz 31.martam Liepājas pašvaldība aicina iedzīvotājus izteikt viedokli un priekšlikumus par koku ciršanu stadiona “Daugava” rezerves laukuma teritorijā, Jūrmalas parkā, saistībā ar brīvi pieejamu āra basketbola laukuma ierīkošanu, informē Liepājas pilsētas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Enģele.

Basketbola laukums ir Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba “Ņujorkas Knicks” spēlētāja, liepājnieka, Kristapa Porziņģa dāvinājumu pilsētai.

Stadiona “Daugava” rezerves laukuma teritorijā, dienvidu galā, kāpu nostiprināšanai stādīti trauslie vītoli (Salix fragilis) un pašizsējā iesējušās kļavas un oši.

Saskaņā ar SIA ”Liepājas Olimpiskais centrs” iesniegto projektu, basketbola laukuma ierīkošanai nepieciešams izcirst septiņus vītolus ar stumbru diametriem 40 cm, 30 cm, 25 cm, 30 cm, 20 cm, 50 cm un 20 cm, sešas kļavas ar stumbru diametriem 20 cm, 15 cm, 20 cm, 10 cm, 15 cm un 10 cm un piecus ošus ar stumbra diametriem 30 cm, 20 cm, 15 cm, 20 cm un 15 cm, kā arī papeli ar stumbra diametru 70 cm, kas aug Jūrmalas parkā, rezerves stadiona dienvidu galā.

Rakstiskas atsauksmes (aptaujas lapas) iedzīvotāji aicināti iesniegt līdz 31.martam domē, Apmeklētāju pieņemšanas centrā, vai sūtot pa pastu – Liepājas pilsētas dome, Rožu iela 6. Elektroniski anketas var aizpildīt Liepājas pašvaldības mājas lapā www.liepaja.lv sadaļā Sabiedrība – Publiskās apspriešanas, kur pieejams arī basketbola laukuma plāns ar izcērtamajiem kokiem.

Pēc publiskās apspriešanas rezultātu apkopošanas Apstādījumu uzraudzības komisija pieņems galīgo lēmumu par koku ciršanu.

Saņemt detalizētu informāciju par plānoto koku ciršanu iespējams domē, Vides nodaļā 117. kab.

SIA ”Komunālā pārvalde” informē, ka paredzēts nozāģēt arī bīstamos kokus, kas aug teritorijā aiz tenisa kortiem. Četras pelēcīgās apses (Populus x canescens) ir sasvērušās un draud izgāzties.  

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz