Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas uzņēmumi iegūst “Ilgtspējas indeksa” Sudraba kategorijas novērtējumu

Liepājas uzņēmumi iegūst “Ilgtspējas indeksa” Sudraba kategorijas novērtējumu
10.06.2016 10:06

liepajniekiem.lv

Uzņēmumi “Liepājas RAS” un “Liepājas enerģija” Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta rīkotajā ikgadējā “Ilgtspējas indeksā” ieguvuši Sudraba kategorijas novērtējumu, uzzināja portāls.

Uzņēmums “Liepājas RAS” piedalījies jau ceturto gadu, bet “Liepājas enerģija” – pirmo reizi.

SIA “Liepājas RAS” sabiedrisko attiecību speciālists Viktors Birze atzina, ka ir gandarījums par novērtējumu, kas salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu rāda, ka korporatīvās atbildības un ilgtspējīgas attīstības rādītāji pilnveidojas, un par nākamā gada mērķi var uzstādīt augstāka novērtējuma sasniegšanu. Savukārt “Liepājas RAS” valdes loceklis Normunds Niedols secina: “Dalību šī gada Ilgtspējas indeksā uztvērām kā sacensību. Spēju pārvarēt sevi, definēt mērķus un sasniegt tos. Strādāt vēl atbildīgāk tā, lai piederīgi justos ne tikai mūsu darbinieki, bet arī mūsu klienti un sadarbības partneri, un Liepājas reģiona iedzīvotāji kopumā.”

Arī uzņēmuma ”Liepājas enerģijas” valdes priekšsēdētājs Anatolijs Suškovs norāda, ka ir gandarīti par saņemto sudraba kategorijas novērtējumu. “Uzņēmuma darbības desmit gados esam paveikuši būtiskākās lietas, kas saistītas ar centralizētās siltumapgādes sistēmas, ražošanas iekārtu un tehnoloģiju modernizāciju, esam attīstījuši drošu, stabilu uzņēmumu, kura pakalpojums ir konkurētspējīgs un pieprasīts. Mūsu mērķis ir virzīties vēl tālāk, apliecinot arvien pieaugošu uzņēmuma ilgtspēju un sociālo atbildību,” – tā A.Suškovs.

“Ilgtspējas indekss” Latvijas uzņēmumiem piedāvā iespēju izmantot stratēģiskās vadības rīku, lai izvērtētu savu darbību, kā arī saņemtu ekspertu ieteikumus turpmākai attīstībai. Šogad indeksā pieteicās vairāk nekā 80 Latvijas uzņēmumi, kas ir pēdējo gadu lielākais dalībnieku skaits. Platīna grupā iekļūst uzņēmumi, kuru ilgtspējas indekss pārsniedz 90%, zelta – no 80 līdz 89,9%, sudraba – no 60 līdz 79,9%, bronzas – no 40 līdz 59,9%.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz