Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklās izstādi “Bērni pielaiko karjeru”

Atklās izstādi “Bērni pielaiko karjeru”
Foto: Publicitātes
25.07.2016 15:32

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

6.augustā tiks atklāta Liepājas Modes svētku ietvaros veidotā ceļojošā izstāde “Bērni pielaiko karjeru”, portālu informē “Liepājas modes svētki 2016” sabiedrisko attiecību speciāliste Dita Dzene.

Izstādes mērķis ir popularizēt sevis izzināšanas prasmju nozīmi karjerā, vēršot uzmanību bērnu un jauniešu motivēšanai un talantu izzināšanai.

Izstāde būs aplūkojama Liepājā un turpinās savu ceļu pa dažādiem Kurzemes novadiem. Projektā iesaistītas tādas personības kā Agnese Rakovska, Kristaps Porziņģis, Mārtiņš Sirmais, Agnese Jēkabsone, Elita Patmalniece, Eva Ikstena un citi,  kuri iepazīstināja bērnus ar savu ceļu uz panākumiem.

“Veidojot šo projektu, mēs vēlējāmies iedvesmot bērnus un jauniešus izzināt to, kas viņus visvairāk interesē, izvēloties vienu virzienu un apskatot reālus piemērus, profesiju pārstāvjus, kuri līdz šim ar saviem sasniegumiem ir sevi pierādījuši ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskā mērogā. Svarīgi ir parādīt, ka šim karjeras ceļam ir divas puses – viena, kuru redzam uz āru, kas var izskatīties maldinoši vienkārši, un otru, cik daudz tiek ieguldīts darbs, un kā notiek šis sevis izzināšanas process,” stāsta projekta vadītāja Tatjana Jaremčuka.

Izstādes atklāšana norisināsies Liepājas modes svētku laikā, 6.augustā, pulksten 12.00, atpūtas un darījumu centrā ”Romas dārzs”, ieeja apmeklētājiem būs bez maksas. Pēc atklāšanas izstāde Liepājā būs apskatāma T/C “Baata” un koncertzālē “Lielais dzintars”. Savukārt Kurzemes novados to būs iespējams aplūkot Grobiņā, Pāvilostā, Nīcā,  Priekulē un citur. Projekts  noslēgsies  2017. gada 2. Janvārī.

Projekta personība – “Triānas parks” soliste Agnese Rakovska – norāda: “Ceru, ka ar vien vairāk un vairāk vecāki savus bērnus ļoti agrā bērnībā atbalstīs un laicīgi pamanīs, kas ir tas, kas bērnam vislabāk sanāk.”

Projektu organizē estētikas izglītības studija bērniem un jauniešiem “Liepājas modes un mākslas studija”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz