Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Spartakam” neizšķirts pret ‘”Liepāju”

“Spartakam” neizšķirts pret ‘”Liepāju”
Foto: Ģirts Gertsons
17.09.2016 16:12

liepajniekiem.lv

”SynotTip” futbola Virslīgā līderis ”Spartaks” spēlēja 0:0 pret ”Liepāju”, kas nozīmēja, ka Jūrmalas pārsvars kopvērtējumā pār ”Ventspili” pēdējās nedēļas laikā sarucis no 10 līdz sešiem punktiem.

”Spartaka” pamasastāvā šodien atgriezās vārtsargs Vladislavs Kurakins un Dmitrijs Platonovs, kamēr centra aizsarga pozīcijā tika ielikts ierasti uzbrukumā spēlējošais Elvis Stuglis. Savukārt ”Liepāja” savā ceturtajā izbraukuma spēlē pēc kārtas sākumsastāvu atstāja tādu pašu kā iepriekšējā mačā, atkal atstājot rezervē Kristianu Torresu.

Pirmajā puslaikā bija piesardzīgs futbols ar zemu piespēļu izpildes kvalitāti. Bumbu vairāk kontrolēja ”Liepāja”, taču praktiski visus savus potenciāli bīstamos uzbrukumus apturēja vai piebremzēja ar neveiksmīgu piespēli. ”Spartaka” aizsargi pieļāva tikai vienu nopietnu kļūdu, kad pašā sākumā bumba pārlidoja pāri Jūrmalas aizsardzībai un Kristapam Grebim bija lieliska iespēja gūt vārtus, taču viņš sita pāri.

”Spartaks” savukārt puslaika beigu pusē trāpīja pa Pāvela Doroševa sargāto vārtu stabu. Pēc stūra sitiena to paveica Edgars Gauračs, kurš no tuvas distances sita ar galvu, bet nedaudz kļūdījās.

Otrajā puslaikā Kurakins pāris reizes nospēlēja nedroši, bet ”Liepāju” nevienu reizi neprata izmantot. Laukumā devās Torress, kurš pēc spartakiešu kļūdas tika pie izgājiena viens pret vārtsargu, taču bija pārāk lēns, aizsargs viņu panāca, un sitiens vairs neizdevās. Iniciatīva bija pilnībā pārgājusi ”Liepājas” pusē, kamēr ”Spartaks” regulāri centās doties pretuzbrukumos. Nekas prātīgs gan nesanāca ne vienai, ne otrai komandai, un spēle noslēdzās 0:0.

”Liepāja” līdz ar to pārņēmusi trešo vietu, par punktu apsteidzot ”Jelgavu”, kurai gan viena spēle vēl rezervē. Savukārt ”Spartaks” jau otrajā kārtā pēc kārtas nav spējis uzvarēt (iepriekš 1:1 pret ”Riga”), un Jūrmalas komandas desmit punktu pārsvars pār tuvāko sekotāju ”Ventspili” nu sarucis jau līdz sešiem punktiem. Līdz čempionāta beigām vēl atlikušas sešas kārtas, turklāt arī ”Spartaka” un ”Ventspils” savstarpējā spēle.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz