Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Rotarieši cer īstenot vērienīgu projektu

Rotarieši cer īstenot vērienīgu projektu
Foto: Publicitātes
26.09.2017 07:12

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Liepājas Rotari klubs sācis darbu pie projekta, lai atbalstītu Tatjanas Tarasovas vadīto jauniešu centru “Karosta Kids”, kas sniedz palīdzību Karostas bērniem un jaunajām māmiņām. Līdzekļi ļoti nepieciešami, lai turpinātu remontēt un labiekārtot topošo atbalsta māju Rīgas ielā, ko centra vajadzībām iegādājās norvēģu organizācija “Håp For Alle” (“Cerība visiem”).

Lai tiktos ar Liepājas draugiem, šomēnes mūsu pilsētā viesojās Lingdāles (Norvēģija) Rotari kluba pārstāvji Geute Juhannesens, Heige Holleruds un Sverre Lensbē. Liepājnieki cer projektu īstenot kopā ar jau minētajiem kolēģiem no Norvēģijas un arī Darmštates rotariešiem. Lai kvalificētos Rotari lielo projektu kategorijai Global Grant, minimālais finansējums ir 30 tūkstoši ASV dolāru. Rotari fonds finansē pusi no projekta summas, otra ir jāiegulda projekta īstenotājiem.

Projektu izstrādās Liepājas Rotari kluba izveidotā darba grupa. Tās sastāvā darbosies Agris Egle, kurš Liepājas Rotari kluba prezidenta amatā ir nomainījis Zigurdu Kirhneru, Kristīne Liepa, Vilnis Vitkovskis, Armands Kronlaks un Andris Karlsons. Lai precizētu vajadzības, nepieciešamo darbu sarakstu, kā arī izdevumu tāmes, līdzdarbosies arī “Karosta Kids” vadītāja Tatjana Tarasova.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz