Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklāta ”Cross Country” sezona

Atklāta ”Cross Country” sezona
Foto: Kitija Kļaveniece
26.03.2018 13:40

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Aizvadītajā sestdienā, 24. martā, Liepājā ”Motoparks Lauma” kompleksā norisinājās sacensības, kurās tika noskaidroti Baltijas kausa pirmā posma un Latvijas kausa pirmā posma ”Cross Country” uzvarētāji, portālam vēstīja Latvijas Motosporta federācijas pārstāve Luīze Mīkstā.

”Motoparkā Lauma” šogad pulcējās rekordliels dalībnieku skaits – 170 sportisti no Baltijas valstīm. Solo motociklu klases pārstāvēja 148 braucēji un kvadraciklu klases – 22. Solo klasē absolūtajā vērtējumā pirmo vietu ieguva lietuviešu sportists Arūnas Gelažninkas. Otrajā vietā Leons Kozlovskis un trešajā vietā Edgars Siliņš.

Kvadraciklu klasēs līderis Jānis Arbidāns, otrais Matīss Palēvics, un trešajā vietā Jānis Tiļugs.

Daudzi sportisti izteica atzinīgus vārdus par aizvadītajām sacensībām, jo trase, sacensību atmosfēra un pasākums kopumā pielīdzināms augsta līmeņa Baltijas sacensībām. 

Šogad startēja arī motokrosa sportisti, kuri ”Cross Country” piedalījās pirmo reizi savā sportista karjerā un atzina, ka guvuši labu pieredzi un noteikti vēl kādu reizi piedalīsies šajā disciplīnā.

Sacensību organizators Kaspars Ērkulis saka paldies visiem, kas strādāja pie šī projekta. ”Mūsu mērķis, kā liepājniekiem bija noorganizēt Baltijas līmeņa pasākumu un parādīt liepājniekiem vienu no Enduro disciplīnām – izturības sacensības ”Cross Country”. Parādīt sportistiem, ka pie mums Liepājā ir fantastiska trase, ne tikai treniņu, bet arī Baltijas līmeņa sacensību organizēšanai. Mūsu mērķis tika īstenots, to pierādīja arī rekordlielais dalībnieku skaits, kas bija teju 200 sportistu.”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz