Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Mūsējo duelis turpinās

Mūsējo duelis turpinās
25.06.2009 17:19

Atslēgvārdi

Sīvas motocīņas norisinājās Dobeles mototrasē “Ceļa ēzeļi”, kur notika sacensību “FOX Superkauss” trešais posms.

Prestižajā – MX Pro – klasē bija vērojams aizraujošs duelis starp Dāvi Līvu un Lauri Freibergu, un šoreiz pārāks bija pieredzējušais grobiņnieks.

Viens no sacensību rīkotājiem Kaspars Cveiģelis pastāstīja, ka “Superkausa” trešajā piegājienā bija ne tikai vērojamas lieliskas sacensības, bet sportistus un līdzjutējus priecēja arī “Superkausa” un “Rockstar” neatvairāmās karsējmeitenes, kā arī bērni un pieaugušie varēja piedalīties dažādās spēlēs un sacensībās. Savukārt šo sacensību seriālu mazliet oficiālu turpmāk padarīs pašiem sava himna. Rīkotājus priecē, ka trešajā posmā dalībnieku un skatītāju skaits bija vēl lielāks nekā pirmajās divās reizēs.

MX Pro klasē braucēju rindas bija papildinājuši iepriekš nestartējušie Agris Ļitvinovs, Raivis Levans un Kristers Teko. Bet, protams, sacensību nagla bija šā gada aizraujošākais motokrosa duelis starp liepājnieku Dāvi Līvu (“Motokurzeme”) un grobiņnieku Lauri Freibergu (“F. F. F. Racing”). Kvalifikācijā par nepilnu sekundi ātrāks bija Lauris, bet pirmajā no trim braucieniem uzvarēja Dāvis. Cīņa starp abiem sāncenšiem bija gana spraiga, un ne mazāk sīva tā bija arī abos pārējos braucienos, kuros savukārt nedaudz pārāks bija Freibergs, kurš tādējādi kļuva par posma uzvarētāju, kā arī atguva vadību čempionāta kopvērtējumā. Savukārt iepriekšējā posmā uzvarējušais Dāvis šoreiz ierindojās otrajā vietā.

Jau šonedēļ Ķegumā, motocentrā “Zelta Zirgs”, norisināsies Pasaules motokrosa MX 1 un MX 2 čempionāta posms – Latvijas Lielās balvas izcīņa. Īsi pirms Jāņiem tika apstiprināts MX1 klases dalībnieku saraksts, un bez Pasaules čempionātā regulāri startējošajiem Filipa Kempeļa un Ivo Šteinberga trasē dosies vēl trīs Latvijas braucēji, arī abi mūsējie – Freibergs un Līvs.

Andris Sudmalis,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz