Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jauna kārtība braukšanas mēnešbiļešu saņemšanai sabiedriskajā transportā

Jauna kārtība braukšanas mēnešbiļešu saņemšanai sabiedriskajā transportā
22.09.2009 13:16

Sākot ar 21.septembri nestrādājošie vecuma pensionāri, kuriem piešķirtās pensijas apmērs un piemaksa par darba stāžu, un citu valstu pensijas nepārsniedz Ls 145,00 un politiski represētie nestrādājošie pensionāri, kuriem piešķirtās pensijas apmērs un piemaksa par darba stāžu nepārsniedz Ls 160,50, var iegādāties mēnešbiļetes ar 50% atlaidi.

Mēnešbiļetes var iegādāties Domes Sociālajā dienestā, nevis autoostas biļešu kasēs vai tramvaju depo kā līdz šim.

Arī skolēni no ģimenēm, kuru aprūpē ir pieci un vairāk bērnu un nav noteikts trūcīgas ģimenes statuss, var saņemt bezmaksas mēnešbiļetes Domes Sociālajā dienestā, E.Veidenbauma ielā 3, 113.kabinetā: pirmdienās, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās no 9.00 līdz 16.00, piektdienās no 9.00 līdz 15.00.

Personai, kura vēlas saņemt mēnešbiļeti, Sociālajā dienestā jāuzrāda pase, politiski represētām personām arī represētās personas apliecība, skolēniem- izglītojamā apliecība.

Savukārt skolēni no ģimenēm, kurām noteikts trūcīgas ģimenes statuss, mēnešbiļetes ar 100% atlaidi var saņemt savā izglītības iestādē, uzrādot izglītojamā apliecību un iesniedzot Domes Sociālā dienesta izsniegtas izziņas par trūcīgas ģimenes statusa noteikšanu kopiju.

Pārējie skolēni un studenti, kuri saņem 50 % atlaidi braukšanai sabiedriskajā transportā, mēneškartes tāpat kā līdz šim varēs iegādāties savās izglītības iestādēs.

Arī donori un Latvijas savienības “Černobiļa” biedri, kuru pastāvīgā dzīves vieta deklarēta Liepājas pilsētā, mēnešbiļetes tāpat kā līdz šim var iegādāties Autobusu parka un Liepājas tramvaja biļešu kasēs. Mēnešbiļetes var saņemt, sākot no iepriekšējā mēneša 20.datuma līdz kārtējā mēneša 10.datumam.

Gunta Jākobsone,
Liepājas domes s
abiedrisko attiecību speciāliste

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz